Odpoveď na príspevok od antoska65:
@hronkanka myslis z pohladu firmy alebo z pohladu… @antoska65 ja som myslela teraz z pohladu zakaznika. ale mas pravdu, ze to funguje asi na oboch stranach rovnako. takze zaver znie: ziadne spekulovanie 😀 @rudho kludne mozes, ak si na to trufas, u nas boli tiez rozne napady na zaciatku. ale nakoniec sme to nechali na firmu. nam robila pergolu isotra, myslim, ze aj niekto dalsi odtialto ju ma od nich.Odpoveď na príspevok od hronkanka:
@antoska65 ja som myslela teraz z pohladu zakazni… @hronkanka to je podla mna isto lepsie, ako taketo nieco robis doma na kolene v garazi. este keby islo nejaky jednoduchy pristresok alebo take nieco. ale tu sa to aj ovlada, musi tam byt aj leketrika aj to ovladanie a prepojenie na inteligentnu domacnost...Odpoveď na príspevok od kubiano:
@rudho Moznost to je samozrejme. A aky material c… @kubiano hej, rozmyslal som nad tym, ze by som pouzil hlinik a nejake kvalitne drevo na detaily. zatial som pozeral v roznych obchodoch, ale este nemam konkretny plan, kde presne by som to vzal. tak a preco nie, vsak to zase nemoze byt take komplikovane, ci?Odpoveď na príspevok od hronkanka:
@antoska65 ja som myslela teraz z pohladu zakazni… @hronkanka diky za odpoved. isotra vyzera fajn, pozriem sa na ich ponuku. rozmyslam vsak stale aj nad tym, ze by som to nejak mohol zvladnut sam. aj ked teda pocitam s tym, ze nebude to tak rychlo hotove, lebo by som to robil popri praci a po vikendoch, ale zase ten pocit, ze som to zmakol. no je to tak... bije sa to vo mne 😆Odpoveď na príspevok od rudho:
@hronkanka diky za odpoved. isotra vyzera fajn, p… @rudho to musis ty vediet, vies ako.... podla mna je takuto pergolu lepsie dat spravit firme. este keby to bola taka obycajna pergola, tak okej, ale toto je trosku zlozitejsi system. ved pozri sa na to, da sa tam nakonfigurovat pergola priamo s cenovou ponukou, takze sa vies zorientovat aj v tomto smere. daj vediet potom.Odpoveď na príspevok od hronkanka:
@rudho to musis ty vediet, vies ako.... podla mna… @hronkanka kaslem sa na to, budem to davat robit. pozeral som to cez ten konfigurator a vychadza to tak, ze sa zmestim do pomyselneho rozpoctu.Odpoveď na príspevok od rudho:
@hronkanka kaslem sa na to, budem to davat robit.… @rudho to je slovo do boja 😀 podla mna si sa dobre rozhodol. aj si to zajednaval uz, ci len pozeral tak z domu, z gauca ako by to vychadzalo?Odpoveď na príspevok od hronkanka:
@ruskiana vsak ale ked mas vsetko od jednej firmy… @hronkanka ved ano, ked to riesis vsetko cez firmu, tak sa nie je coho bat. ale podla mna kazdy pozname cloveka, co sa do vsetkeho pusta sam a nechce si dat poradit a vsetko musi byt len podla neho na vlastnu past. tak na takychto ludi to je mierene 😀Odpoveď na príspevok od antoska65:
@rudho to je slovo do boja 😀 podla mna si sa dobr… @antoska65 toho casu to bolo iba pri tom gaucovom zistovani a pozerani. teraz uz cakam na dodanie. pocitam, ze este nejake dva tyzdne a bude to. to akurat skonci to chladne obdobie, ktore ma zase prist a potom uz nech len teplo, teplo, teplejsie 😀Odpoveď na príspevok od rudho:
@hronkanka kaslem sa na to, budem to davat robit.… @rudho tak potom je vsetko v najlepsom poriadku. aj si sa do toho teda uz pustil? ze si to daval aj tak ozajsky nacenit a zaplatil zalohu a tak dalej? @ruskiana nooo tak potom ano. len cakam, kedy sa tu jeden z nich ukaze 😀Odpoveď na príspevok od rudho:
@antoska65 toho casu to bolo iba pri tom gaucovom… @rudho A tie drevene prvky, co si spominal... To teda nejdes riesit?