Overené internetové predajne rastlín
@mirinka89 tak keby si si vybrala rastlinu aj von tak si myslím, že by sa jej nič nestalo, predsa len keď sa kúpi kvalitná, tak by som sa neobávala
to je na to prispôsobené
7. dec 2021ale ved uz sa tesim, ked to dorazi vsetko co som poobjednavala
@mirinka89 ja myslim, ze co sa tyka toho, ci by si ich dala niekam von, to by sa im nic nestalo. vies ako, su na to aj prisposobene, ze si ich ludia mozu dat aj von.14. dec 2021@mirinka89 ako jasne treba s tym pocitat ze zase 100 rokov to asi nebude stale paradne ked bude vonku a bude na nu prsat a snezit a neviem co vsetko
vsetko ma svoju zivotnost ale zase nie je to tak, ze trikrat na nu zasvieti slnko a vybledne to nie, to je v pohode
17. dec 2021@mirinka89 a ty ich vlastne chceš dať von alebo do vnútra?
Lebo neviem, či som sa už nestratila, že aké vlastne hľadáš. A čo sa týka životnosti, tak keďže je to umelý kvet mal by ti vydržať riadne dlho, a čo sa týka toho ako si ty napísala, že vyblednutie alebo čo, no pokiaľ by si to mala vyslovene na slnku a stále tak je jasné že bude vidieť nejaké to vyblednutie ale predpokladám, že za niekoľko rokov
18. jan 2022To by si podla mna videla. Ono stane sa, pokial mas tu rastlinu na takom mieste, ze pri otvorenom okne na nu zvonku nieco dofuka, tak si ju jednoducho utries, umyjes. Inak si myslim ze radsej opatrne nie nejako casto, aby ti praveze vydrzala co najdlhsie. Maximalne nejakym sprejom prestreknut aby sa leskli a je to
1. feb 2022@hracikovie vieš čo u nás to bolo tak, že keď už viaceré živé po sebe začali vykapávať a nič im nepomáhalo, tak prišla aj takáto myšlienka, a veru keď nájdeš pekné tak nie je o čom
hlavne sa netreba toho báť a kľudne aj investovať, vieš ako, netreba mať hneď veľké oči, že čo najlacnejšie a hotovo
to nie.
7. feb 2022@hracikovie rozmýšľam ako to bolo u nás, ale vieš čo to keď začneš rozprávať, že chceš umelé kvety domov, tak sa nájdu veľmi rýchlo ľudia, ktorí ti začnú radiť a dávať typy, kde sa čo oplatí pozrieť
a už pozeráš a vyberáš a ani nevieš ako a máš ich doma
9. feb 2022aha jasne, ze ste to brali ako nahradu, rozumiem. ved o to vlastne ide aj mne, su rastliny ktore nam proste vykapu, nedari sa im, ale na druhej strane mame doma aj alergikov takze aj z toho pohladu kvoli nim budem asi zhanat.
@polina11 nemam nic konkretne vyhliadnute, ani nemam predstavu ze ake umele sa daju najst14. feb 2022@hracikovie ak si najdes dobru stranku, tak by som povedala, ze uz kazdy kvet sa da zohnat aj v tej umelej forme, len no cim viac realistickejsi chces, tym mozno bude rastlina aj drahsia
15. feb 2022@hracikovie no tak toto bolo u mna narocne
som sa nevedela rozhodnut, to je tak, ked sa ti paci z kazdeho volaco
ale poradili mi pozriet stranku HK Green a odtial som si objednala. ale ti poviem, co som sa ja pred tym nahladala a pozerala kade tade kym som nasla podla mojim predstav, to v ziadnom kvetinarstve som nenasla
a ty to chces kam dat? len tak do vnutra do domu?
18. feb 2022@leuscha akurat pozeram tu stranku a ako paradny vyber a uz na obrazku vyzeraju proste skvelo
24. feb 2022
@leuscha pozri ked sa nevies rozhodnut, tak povedz rodine nech ti volaco vyberu a budes aj prekvapena a podla mna aj rada
ci uz si si objednala nejaku vyssiu rastlinu?