Vonkašie ohnisko
@darho aha ved jasne, ono ked ste viaceri na to, tak treba predsa len pri tom zrejme bude cas travit cela rodina no nie. mne sa toto tiez pozdavalo aj preto, ze nebolo treba napriklad riesit material na to ohnisko a neviem co vsetko, to ma tak odradzalo tiez.
15. mar 2022Veď jasné, som si to porovnal a je pravda, že síce by som možno pri robení normálneho ohniska prišiel na iné myšlienky ale inak cenovo toto bude lepšie. A čo sa mi pozdáva teda a ktorý stôl asi vyberiem je Manhattan, čo myslíš? Inak no neviem ani ja, že ten materiál celkovo keby sa nazbieralo, že koľko by to bolo.
16. mar 2022@sebrino nie nemyslim ze by to nejako stolu skodilo, ved na to je prisposobene ked by aj bolo vonku, co sa tyka vykyvom teplot. tak myslim, ze ked si ho spustis a vypnes a vonku mrzne.
21. mar 2022@sebrino ale prosim ta sa nestresuj. na vykyvy teplot s prisposobene. inak vam poviem uz aj nasim ideme kupovat od Elementi stol
su u nas vareni peceni, tak ze aj oni by chceli
ale zase som rad, lebo clovek by chcel niekedy aj relaxovat po praci a takto mam stale nejaku navstevu doma
31. mar 2022@branislavv tak ale kazdy bude mat aspon to svoje, a verim ze ked mas stale niekoho doma, tak to uz moze trosicku liezt na nervy co ?
a aj viete ze aky konkretne budete vyberat, ci taky ako mate vy alebo nejaky iny?
4. apr 2022@tamisa no tak ide o to si povedat, ci si ho chcete nejako svojpomocne postavit, potom pripadne z coho a ako by mal vyzerat alebo jednoduchsia cesta si uz ked tak kupit hotove ohnisko
takto to nazvem
12. apr 2022@tamisa tak asi je to aj o tych moznostiach, a ci sa vam na svojpomocne ohnisko chce zhanat material, potom treba zvazit ze aky konkretne, ci to bude ok, potom kde ho umiestnit, kvoli dymu a podobne, je toho viac, preto som tiez rad ze som si v tomto nechal poradit a radsej kupil uz hotove
19. apr 2022@tamisa tak to by potom bolo aj na tebe ako casto by si ho vyuzivala chapes, si to mozes porovnat ako by to bolo pri klasickom ohnisku, no len teda s tym rozdielom a stou vyhodou, ze teda pri tomto stole by si nemala zapach z dymu ani nic taketo podobne, co by sa tyka klasickeho no
napriklad u nas ide taky stol casto my mame od Elementi a je super
a ty mas vlastne aku predstavu, ci to s manzelom spolu riesite alebo ako?
21. apr 2022@tamisa no tak potom daj vediet ze aku mal reakciu
ale suhlasim s tebou vyzera paradne kazdy jeden. ovlada sa to jednoducho tam ti na spustenie staci plynova flasa a hotovo, to by ste si vedeli aj sami
5. máj 2022@tamisa za malo
jasne jasne daj potom vediet, ze aky sa vam pozdava, alebo teda nad akym predbezne uvazujete
tlacitkoco si ale tak normalne ho budete vediet spustit ako ti branislavv napisal, plynova flasa a ide to
6. máj 2022Tamisa veru parádne stoly sú to, to keď aj mne poradili ich pozrieť som veru mal čo robiť aby som si jeden z nich vybral. A hlavne nie sú vôbec ťažké, že fakt si to vie človek dať tam kam potrebuje. Branojan inak asi tak keby sa dalo všetko tak jednoducho spúšťať, lebo mám pocit, že skoro pri všetkom potrebuje človek nejakého odborníka
9. máj 2022
Aha tak super, to som rád, lebo keby som mal riešiť aj nejaké spevnenie povrchu to by sa mi asi nechcelo. Sme v takom štádiu, že čakám aj na ženu nech sa mi k tomu vyjadrí, a nech teda povie, ktorý sa jej viac páči. Ale teda uvažujem ako by mi to cenovo vyšlo, keby si kúpil takýto stôl a keby si nejaké ohnisko sám spravím.