Odpoveď na príspevok od rajmis:
Ahojte a ďakujem za prijatie. V záhrade mám burin… @rajmis takých rastlín je viac, napríklad aj iskernik plazivý. Ale ten je jedovatý. Takže riadne urciť pred konzumáciou ☺️Odpoveď na príspevok od zita19:
Nie je to kozonoh? Na ten len herbicid alebo ho u… @zita19 Nie, kozonoh určite nie, lebo to nekvitne. Je to lesklé, plazivé a má to tuhé krehké listy aj stonky. Ale vďaka za radu, skúsim to tak aj ja.Odpoveď na príspevok od hracikovie:
tam by som skor isla do niecoho co ti rovno tie k… @hracikovie ano viem co myslis len ci to ozaj funguje ako aj v reklame 😃Odpoveď na príspevok od hracikovie:
tam by som skor isla do niecoho co ti rovno tie k… @hracikovie nespomenies si ako sa to volalo, alebo ako to presne fungovalo?Odpoveď na príspevok od mirinka89:
@hracikovie nespomenies si ako sa to volalo, aleb… @mirinka89 niekde na teleshopingu som to videla. ale myslim ze google ti to najde ked si das vypalovace buriny 😃 a pozerala by som hlavne na tu koncovku toho vypalovaca. @tamisa tak clovek by o tom ani nevedel keby nie je reklama 😃Odpoveď na príspevok od mirinka89:
@hracikovie nespomenies si ako sa to volalo, aleb… @mirinka89 https://eshop.ekoclovek.sk/ekologicke... a maju ich skoro vsade kde predavaju portreby pre zahradkarov