Čo to môže byť

Ahojte, na jar sme zasadili semeno nejakej rastliny mala to byť paprika podľa predajcu. Keď sme to rozkrojili tak to voňalo po zemiakoch a má to nasládlu chuť. Na papriku sa to ale vôbec nepodobá.
Odpovedať
@tomo90 ahoj, je to pepino
Odpovedať
Pepino, paradna melonovita chut, mnam
Odpovedať
ďakujem a prosím Vás koľko to zreje či to čo som prekrojil je už zrelé? Má to mať takú farbu alebo inú? ĎAKUJEM
Odpovedať
@tomo90 podľa mňa to ešte mohlo dozrievať, ono to vonia aj cez šupu dozreté celkom pekne. Tie šmuhy fialové bývajú výraznejšie na tom. Ak to nie je sladké a voňavé, tak ešte nebolo toto dozreté.
Odpovedať
myslím si, že nebolo dočítal som sa, že to má byť fialové z vonkú teda tie šmuhy a vnútri do žlta. bohvie či to dozreje keďže sa to pestuje v juhoamerických štátoch. Asi ťažko to prezimuje neviem čo stým spravím aby to prežilo zimu.
Odpovedať
Profilova fotka
@tomo90 dozrieť dozreje v našich končinách, moji rodičia to pestovali už pred viac ako 20timi rokmi ;) Tu je viac info k prezimovaniu: https://urobsisam.zoznam.sk/zahrada/z...
Odpovedať
Krásne pepino gold. Že sa toto nestalo mne, miesto papriky, pepino. Mne namiesto patizonov vyrástli biele tekvičky, aspoň nebolo treba toľko šúpať , ale predajca má u mňa malé mínus ;-) Pepino bola veľká novinka ako píše vyššie aj miselaho pred takými 20 aj viac rokmi, mala som pár korienkov, plodov pomenej neskôr v jeseni. Ďakujem za pripomenutie, na jar pozhanam. :)
Odpovedať
mne to furt zlikvidovala vosky, ale ze zlikvidovali na totalku. Mala som pocit, ze sa na maje vycipkane pepino prestahovali vosly z pol Europy a mozno este aj kusok dalej 😠
Odpovedať
Profilova fotka
@zita19 to vysvetluje preco nasi na tom vosky nemali, boli u teba :D ;) Ale inak zaujimave ze sa im tak pacilo 🤔
Odpovedať
@miselaho vidis, buduci rok nasadim pepino a mam na zvysku zahrady vosky vyriesene :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@zita19 to si potom daj patentovat :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?