Kvety vo vetre :-)

Profilova fotka
Už druhý deň u nás neskutočne fúka vietor. Ako každé ráno som fotila novotinky-kvetiny. Pri zaostrovaní som sa musela tak sústrediť, že som občas aj zabudla dýchať... 🙂 Keď som skončila, krútila sa mi hlava a cítila som sa ako opitá . No nebolo to len z nedostatku kyslíka priatelia. :-) Ale aj z pocitu šťastia :-)🙂viem to, takýto pocit mám aj vtedy, keď sa len tak prechádzam po záhrade, pozerám na kvetiny, úrodu, počúvam spev vtákov, bzukot včiel...Poznáte aj vy ten pocit priatelia ? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lubicabystrica krásne fotky, nádherná záhrada. Včera aj tu hrozne fučalo, ale dážď nedofúklo 😒 Možno dnes 🤔
Odpovedať
Profilova fotka
@miselaho Ani k nám ešte nedofučal dážď ...len silný vietor, zem vyschnutá, úroda aj kvety klesali dolu, polievali sme dvakrát a do neskorého večera sme vyväzovali kvety aj úrodu...niečo polámalo, no vcelku to dopadlo dobre :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lubicabystrica no ja sa na záhradu dostanem až v nedeľu, už teraz z toho nemám dobrý pocit. 😕😒 Snáď všetko neposchne.
Odpovedať
krásne fotky 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
@miselahovčera včera bol mimoriadne hoúuci dusný deň, ešte som nevidela našu záhradu v takom stave...za par hodin všetko na zemi poválane, aj byliny a kvety sa samé lámali...bola som nútena aj cez obed poliať a večer znova a všetko vyviazať...dnes je už nie tak horúco a už sprchol niekolkosekundový dážď 🙂 držím palčeky, nech všetko dobre dopadne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@boise dakujem 🙂 to foťák 🙂 kvety sa kývali vo vetre a on behal za nimi :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?