Pestovanie surfinii

Kto pestuje surfinie? Hnojite niecim? Ako dosiahnete aby krasne kvitli?
Odpovedať
@sialenasisa. Som v tomto ešte len začiatok, mala som ich ešte len 1.krat minulého roku, ale nemala som s nimi problém. Na stranu kde mi dosť páli slnko som dávala samozavlazovacie kvetináče, aby mi nepopalilo slnko, ale ostatné som mala obyčajne . Majú radi veľa vody a aj hnojivo som dávala podľa návodu a boli kraaasne. Toho roku sa znova chystam. Žiadna veda.
Odpovedať
@svetielko18 dakujem krasne, tak si mi dodala odvahu :) ake hnojivo si mam kupit?
Odpovedať
@sialenasisa ja som kupovala niečo všeobecné na balkónové kvety
Odpovedať
@svetielko18 lepsie je kupit tekute hnojivo, rozrobit v stvrtinovej koncentracii a polievat hnojivou zalievkou castejsie. Aby si porozumela: Ak pisu na flaske, ze 1 vrchnacik do dvoch litrov vody raz za 14 dni, tak rozrobit 1 vrchnacik do 8 - 10 litrov vody a pouzit na zalievku 2x v tyzdni. Kludne s tym mozes polievat vsetky kvety, aj v byte ked mas rozrobene. Aj zeleninu. Rastliny budu mat staly prisun zivin.
Odpovedať
@zita19 no vidíš, diki za radu, vravím že som zaciatocnik
Odpovedať
surfiniu,aj keby si nehnojila by nadherne kvitla. su to velmi vdacne kvietky. ja sa uz neviem dockat,kedy zacnu predavat.nie narocna na pestovanie,pravidelne zalievat,nech nema sucho v kvetinaci. jedine,co jej uberie z krasy je silny dazd v tomto su napr. muskaty odolnejsie.
Odpovedať
@zita19 @svetielko18 @hoblinka13 dakujem, vykonam a potom sa pochvalim (ak bude cim) 😬 ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?