Poprosím o rady

Profilova fotka
Dobrý deň, v prílohe posielam foto ako to u nás momentálne vyzerá. Domy, ktoré sú za nami z boku aj zo zadu, sú 1meter nad nami, čiže mám zahrabanú polovicu plotu🙁. Keď sme plot riešili nebolo tam nikoho a boli sme radi, že budeme mať súkromie... no nemáme. Z bočného domu je vidieť človeka odpol pása a zo zadného k nám majú otočenú kuhyňu a obývačku ...Čiže idem Vás tých skúsenejšícj poprosiť, ako by ste to riešili, aké kríky a stromy by ste tam dali a skôr asi rýchlo rastúce. Do ľavého rohu chcem dať Vavrínovec Novita asi 3 kusy, potom to bez listov čo tam vidíte sú Katalpy takže niečo zakryju a medzi ne zase vavrínovec, čo myslíte? Budem rada za všetky poznámky rada a odporúčania. Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od zvalik:

Dobrý deň, v prílohe posielam foto ako to u nás m…
@zvalik Zabudla som, to v tom vyvýšenom záhone kde chcem dať asi ten Vavrínovec je Vajgela biela, od minulého roka celkom pekne narástla, ale asi bude zavadzať tak ju musíme presadiť niekde inam....
Odpovedať
ja by som uvazovala o niecom takom https://zahradkar.pluska.sk/okrasna-z...
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od zita19:

ja by som uvazovala o niecom takom https://zahrad…
@zita19 Ďakujem. Vyzerá to super. Čiže radšej by sme mali investovať na kríky, stromky na kmienku ako bol Vavrínovec a aj tá Červienka sa mi páčila. Chceme tam doplniť ešte jeden panel ale ten už bude z dreva cca. 45 cm.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?