Kde zohnať pekné kvetináče na terasu?

Poraďte mi niekto, prosím - kde sa dajú zohnať nejaké pekné kvetináče, najlepšie plastové ale v takom dizajne, aby vyzerali ako kamenné. Sivé, prípadne aj tehlovo červené, ale také, ako keby mali patinu. Potreboval by som 8 rovnakých kusov, výška tak 50 cm, a priemer okolo tých 60-80 cm. A k nim ešte misky, aby voda nevytekala na terasu. Nemusia byť okrúhle, môžu byť aj štvorcový pôdorys. Videl som také niečo v rakúskom Hoferi, ale mali iba 2 kusy z toho typu, čo som chcel. Skúsim nájsť fotku. Kde majú na Slovensku - teda okolo Bratislavy - najlepší výber takýchto vecí? Také dizajnové dekorácie?
Odpovedať
namiesto týchto by som to chcel dať. Hlavne aby boli vyššie od zeme.
Odpovedať
@copyy konkretne ti asi neporadim, ale zrejme je najlepsie obehat vsetky hypermarkety ako Hornbach, Bauhaus, Obi... Mozno zahradne centra...:) Ak chces nieco dizajnovejsie a nerobi ti problem objednat z internetu, tak skus stranky ako favi.sk, bonami.sk...Tam sa najde kadeco zaujimave.
Odpovedať
@lemuria ďakujem za tip na stránky! Tie obchoďáky mám obehané, v podstate poznám sortiment. Skôr som myslel na to či nie je nejaký špecializovaný obchod iba na kvetináče. Ešte možno v Tullne na tej záhradkárskej výstave sa dalo vybrať, alebo v Nitre na výstave. Tak že či niečo také nie je aj celoročne otvorené.
Odpovedať
tak som našiel presne také, ako som hľadal, v eshope favi.sk! Veľkosť mi síce celkom nesedí , ale také niečo zháňam. Škoda že nie sú viac do šeda.
Odpovedať
@copyy nie je zac, super, ze aspon na nete si daco nasiel :) Aj ked nie uplne podla tvojich predstav. Ale to tak byva, ze ked clovek hlada, ma nieco vysnivane, tak nikde nic... Ja moc nemam obehane take tie obchody mimo hypermarketov, co je aj skoda, lebo isto by sa nasli take, co maju zaujimavejsi a mozno aj lacnejsi tovar. Este v ramci toho Rakuska mozno by si daco nasiel v Kittsee - tam je takych viac obchodov pokope a jeden sa vola Action. Tam zvyknu mavat kadeco, len je to tiez podla sezony, tak teraz uz asi na zahradku by sa tazko hladalo...
Odpovedať
@lemuria: ešte mi napadlo, že kvety v meste, teda ako kvetinovú výzdobu, robí firma Kulla - napr. na Dulovom námestí Len neviem ze kde maju predajnu? ani na nete som nenasiel
Odpovedať
@copyy vyzera to na Ruzinov - Trnavska cesta 182/110, aspon podla googla :) Nedaleko Martinskeho cintorina.
Odpovedať
@lemuria - vdaka, ja som to nasiel uz medzitym, maju stranku na FB. Uz som tam aj bol. Len mi pripada, ze oni su viac zamerani na samotne rastliny, substraty a pestovanie ako take. Kvetinace a dekoracie tam mali v podstate rovnake ako Hornbach.
Odpovedať
@copyy to asi budu mat takto viacere centra. Pre nich je to len doplnkovy tovar :) Mozno sa treba skusit zamerat na klasicke bytove doplnky, ktore by sa dali pouzit aj do zahrady ako crepniky. Alebo si vyrobit z betonu :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ahoj, my sme kupovali minulý víkend v Ikei. Mali tam krásne aj zaujímavé kvetináče. Dám ti sem aj link - https://m2.ikea.com/sk/sk/cat/vonkajs... (ak chceš zľavu, tak môžeš pozrieť tu- https://www.kodino.com/sk/ ) Išli sme s vlečkou kúpiť písacie stolíky pre deti a vrátili sme sa s plným kufrom kvetináčov :D
Odpovedať
V zahradnictve :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?