Diskusiu odoberá 1 človek

Kam s nabytkom pri rekonštrukcii

Ahojte, obraciam sa na vás s prosbou o radu – chystáme sa prerábať dom a potrebujem poradiť, ako a kam dočasne uschovať nábytok. Prerábka bude celkom rozsiahla (nové podlahy, omietky, kúpeľňa aj kuchyňa), a potrvá nám približne tri mesiace. Bývame v dome, takže mám k dispozícii dvor a záhradu, ale neviem úplne, čo by bolo najlepšie riešenie na uskladnenie nábytku vonku tak, aby sa nepoškodil. Máme tam síce altánok, ale ten neposkytuje úplnú ochranu pred dažďom a vlhkosťou, takže ho môžem využiť len na pár drobností a hlavne je veľmi malý a nezmestí sa tam nič väčšie. Rozmýšľam nad tým, či by sa dal napríklad prenajať nejaký plechový kontajner, alebo či existujú nejaké špeciálne fóliové sklady, stany, alebo plastové úložné boxy väčších rozmerov? Už som si googlila a našla som takéto plachtové haly - https://hagro.sk/ponuka/. Neviem aké riešenie je ale najrozumnejšie. Hlavne to, že tam chcem dať skrine, stôl, stoličky, komody, možno aj sedačku – proste celý nábytok z domu. Keďže ste tu všetci čo sa venujete stavbe, čo by ste mi odporučili použiť? Je bezpečné skladovať nábytok vonku tri mesiace, ak je dobre zabalený a zakrytý? Budem veľmi vďačná za každú radu alebo zdieľanie skúseností. Vopred ďakujem! 🙏
Odpovedať
Profilova fotka
videla som tvoj prispevok aj na inom diskusnom fore a myslim, ze ti tam dostatocne poradili 🙂
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od hronkanka:

videla som tvoj prispevok aj na inom diskusnom fo…
@hronkanka a co jej tam radili prosim ta? nejak som to asi nezachytil a sestru caka nejaka podobna situacia.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sebrino:

@hronkanka a co jej tam radili prosim ta? nejak s…
@sebrino https://www.modrastrecha.sk/forum/rek...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od addka08:

Ahojte, obraciam sa na vás s prosbou o radu – chy…
@addka08 už ste to nejako vyriešili proím vás?
Odpovedať
Vyriešili sme to tak že sme si od nich požičali tú plachtovú halu, ponosili sme tam nábytok a začali sme celú rekončtrukciu domu... lenže tým že my chováme zvieratá (za domom mame taku velku zahradu kde ich chovame aj si pestujeme) a potrebovali sme ich premiestnit lebo na ten velky priestor išla ta hala.. našťastie super oni ponúkajú aj taketo fixačne klietky https://hagrokov.sk/fixacne-klietky/ tak tam sme ich dali :) ... no lenže sa nám to komplikuje... spadol nam strop ako sme burali komín a este nam do toho začali iskriť elektrické rozvody :( tak sa cela rekonštrukcia stopla pretože musime vyriešiť elektrinu :( :( neviem ak možno niekto míáte nejaký tip odkiaľ získať elekrinu pretože ach sused nam neda lebo by sme mali veľky odber a jeho sieť by to nezvladla, zhorel kábel čo ide do stožiara a ten je cez cestu takže by sme museli vrtať popod cestu kabel čo je velmi drahe.. jeden stožiar je aj vedla nas na ktory by sme si vedeli za jeden den napojiť elektrinu tak sme si dali žiadosť ale ako funguju naše úrady ach takže čakáme momentálne s rekonštukciou :(
Odpovedať

Vyriešili sme to tak že sme si od nich požičali t…
@addka08 Ahoj, citam teraz tvoj problém a velmi ma to mrzi ze sa vam pokazila elektrina. My sme riesili veelmi podobnu situaciu ako vy ale az tak sa to neskomplikovalo :/ Čo ti ale mozem poradit ked potrebujete docasne elektrinu tak si skuste poziciat nieco taketo https://www.pozicovna-dieselagregatov... . Neviem sice kolko to stoji ale kedze robite taku rozsiahlu rekonstrukciu tak pocitam ze kazdy den prace sa vam rata aby ste do do jesene stihli zrekonstruovat :)
Odpovedať
Profilova fotka
to tu nikomu nevadi, ze ide o zjavnu reklamu? kedysi sa to riesilo hned a vsetko....
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zdeno87:

@addka08 Ahoj, citam teraz tvoj problém a velmi m…
@zdeno87 Ďakujem, zvážime aj túto možnosť :)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od hronkanka:

to tu nikomu nevadi, ze ide o zjavnu reklamu? ked…
@hronkanka Ak nemáte čo poradiť ale nezmyselne písať hlúposti nechajte si to pre seba... ja som vďačná za radu ktorú mi tu ľudia napíšu lebo asi ste teda nerekonštruovali celý dom naraz a nepotrebovali ste riešiť veci ktoré ja... tak keď si to neviete predstaviť nepíšte tu hlúposti ďakujem :)
Odpovedať

@hronkanka Ak nemáte čo poradiť ale nezmyselne pí…
@addka08 len tolko odkazov a linkov som tu jakziv ani ja nevidela 😅
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?