Odpoveď na príspevok od hronkanka:
videla som tvoj prispevok aj na inom diskusnom fo… @hronkanka a co jej tam radili prosim ta? nejak som to asi nezachytil a sestru caka nejaka podobna situacia.Odpoveď na príspevok od addka08:
Ahojte, obraciam sa na vás s prosbou o radu – chy… @addka08 už ste to nejako vyriešili proím vás?Odpoveď na príspevok od addka08:
Vyriešili sme to tak že sme si od nich požičali t… @addka08 Ahoj, citam teraz tvoj problém a velmi ma to mrzi ze sa vam pokazila elektrina. My sme riesili veelmi podobnu situaciu ako vy ale az tak sa to neskomplikovalo :/ Čo ti ale mozem poradit ked potrebujete docasne elektrinu tak si skuste poziciat nieco taketo https://www.pozicovna-dieselagregatov... . Neviem sice kolko to stoji ale kedze robite taku rozsiahlu rekonstrukciu tak pocitam ze kazdy den prace sa vam rata aby ste do do jesene stihli zrekonstruovat :)Odpoveď na príspevok od zdeno87:
@addka08 Ahoj, citam teraz tvoj problém a velmi m… @zdeno87 Ďakujem, zvážime aj túto možnosť :)Odpoveď na príspevok od hronkanka:
to tu nikomu nevadi, ze ide o zjavnu reklamu? ked… @hronkanka Ak nemáte čo poradiť ale nezmyselne písať hlúposti nechajte si to pre seba... ja som vďačná za radu ktorú mi tu ľudia napíšu lebo asi ste teda nerekonštruovali celý dom naraz a nepotrebovali ste riešiť veci ktoré ja... tak keď si to neviete predstaviť nepíšte tu hlúposti ďakujem :)Odpoveď na príspevok od addka08:
@hronkanka Ak nemáte čo poradiť ale nezmyselne pí… @addka08 len tolko odkazov a linkov som tu jakziv ani ja nevidela 😅