Degustacia jablk u šlacht.Buzrlu na morave.

Včera som bol na degustacii jablk nových aj starš.odrôd u šlachtiela na morave.Tieto odrody čo sú na obrázkoch mali fantastickú chuť, doteraz som nič také dobre nekoštoval sladkosť sa prelinala s kyselinkami štavnatosť a aroma.
Odpovedať
@milan59 Mohli by ste uviest svoju top 3 z tychto jablk ,co vam najviac chutilo ?
Odpovedať
@suhaj24 Briliant je superstár, , Elizabet, Larisa, Sisi, Vanesa, dnes boli u mňa mladý záhradkári zastavení ,priniesol som po 2 jablka domov na koštovku boli úchvatený, tie odrody majú trošku inú zaujimavú chuť preto sú tak dobré.
Odpovedať
@milan59 Briliant, jeden z rodicov je Pink Lady, to bude asi skorej jablko do nizsich poloh, vsak? Uz aby mi ten moj Admiral zarodil, vsade pocujem nanho chvalu. Pestujete ho? Ma u Vas tu horku pehovitost? Som zvedavy kedy sa spominane odrody jabloni dostanu do predaja v nasich skolkach.
Odpovedať
@milan59 mna zaujal prave briliant pre to krizenie s pink lady. Odroda pink lady sa neda kupit a je jedina, na ktoru neter nie je alergicka 🤔
Odpovedať
@marrietta marieta dá sa kúpiť ja už mám aj druhý klon pink lady a je tretí skorší, v usa sa im to tam v sade opelilo v štate Washington a môže sa predavat iba tam, musite mat tam kamoša čo kupi stromek a pošle vruble.
Odpovedať
@milan59 aha takto, lebo som patrala a tu na svk sa kupit neda. A nebudes predavat vruble neskor? :)
Odpovedať
@marrietta Existuje chutovo vynikajuca jablon Santana, je casto vysadzana ako velmi vhodna pre alergikov na jablka.U nas ju predavali napr zahradnictve čaklov.
Odpovedať
@milan59 marieta keď sa môžem spýtať odkial ste potom sa vyjadrím, vruble by boli na buduci rok
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@milan59 momentalne vychod svk
Odpovedať
@suhaj24 dakujem, poobzeram sa po nej
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?