Plot z tují

Ahojte, mám taký problém. Suseda má okolo celého svojho pozemku vysadené tuje (čo mne vadí, ale nič s tým nespravím 😞 ). Viete mi poradiť, či mi niečo bude pri nich rásť? Zatiaľ tam mám egreše, ríbezle. ešte chcem figu. Má to od západnej strany. Od plota som sadila 1,5m. Ona ich má nalepené na plote.
Odpovedať
Porastie ti tam vsetko, Tien tam bude az neskoro popoludni a niekedy je to aj dobre, ked nie su rastliny cely den na upeku, hlavne v tych najteplejsich letnych dnoch
Odpovedať
@zita19 lebo mi vraveli, že pri tujách mi všetko vykape. Ale ak tuje nevadia, tak som rada, lebo by som tam rada mala ovocie.
Odpovedať
@btus tesne pod tujami. Meter a pol je uz dostatocna vzdialenost
Odpovedať
Ako vies mi prosim ta povedat preco by ti to malo vadit? Vsak su to len tuje a pokial nebudes sadit nic priamo pod ne, tak nevidim dovod, preco by sa ti nemalo darit
Odpovedať
@mirinka89 @zita19 ako som už spomínala - vraveli mi ,jááá, to ti tam nič neporasie, tuje všetko zničia. Tak som bola z toho rozčarovaná, pretože chcem tie "krásne" stromy aspoň čiastočne niečím prekryť. Rada by som bola aby to bolo nielen ozdobné ale aj jedlé 🙂 Ďakujem baby, potesili ste ma, že mi tam bude všetko rásť.
Odpovedať
Podla mna sa nemas coho bat ak si tie svoje stromky na tie susedove proste nenalepis
Odpovedať
Musím povedať, že mne sa takéto živé ploty moc páčia. Vždy lepšie jak tie betónové obludy, ktorými si vedia podaktorí obkolesiť celý pozemok
Odpovedať
@tamisa mne nie. Radsej iná drevina. Tuje patria na cintorín.
Odpovedať
nemas sa coho bat, nemalo by to vadit a niekedy je aj dobre, ze slnko nepali uplne cely den.
Odpovedať
Profilova fotka
asi si nieco teda podnikla alebo to nechavas tak, toto by ma teda celkom zaujimalo
Odpovedať
@hronkanka nechávam to tak, nemôžem susede rozkázať odstrániť tuje, sú na jej pozemku. A keďže si sadí stromy, ako chce, už som sa rozhodla, že sa jej viac pýtať nebudem, či jej bude vadiť taký alebo taký strom. Nasadíme si do záhrady to, čo sa nám páči. Časť tých tují sadila, keď si myslela, že pozemok ostane lúkou a nik tam stavať nebude. Prečo sa pýtaš? Máš podobný problém?
Odpovedať
Ja by som tie tuje ale z mojej strany už strihala akonáhle sa prestrčia konáriky cez plot - nech ti neukrajujú z tvojho pozemku a netienia. V budúcnosti by si musela použiť motorovú pílu až budú konáre hrubé, mohli by začať schnúť a mala by si nepríjemnosti so susedmi. Takto nenápadne, potichúčky si ich z tvojej strany vytvaruješ ako chceš.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?