Pozdrav

Ahojte kedže doteraz som sa nepredstavil tak je na čase to napraviť. Som Tomáš bývam neďaleko od Trenčína. Chcel by som vás pozdraviť a očakávam že sa od vás dozviem , naučím veľa nových vecí.... zaujímam sa hlavne o pestovanie ovocných stromov a zeleniny :) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@tomtom172 vitaj, radi pomôžeme a tešíme sa na tvoje príspevky ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@tomtom172... Neďaleko od Trenčína býva krásna Katarína.. Prepáč za ten uvod😉to ma hneď napadlo ako prvé keď som čítala Tvoje riadky. Vitaj medzi nami, teším sa na Tvoje príspevky. Cíť sa v skupine príjemne a hlavne aby si dostal dobrú radu vždy keď ju budeš potrebovať. :thumbsup:
Odpovedať
@tomtom172 ahoj, no my sa tiez ucime, tak sa mozme inspirovat navzajom :)
Odpovedať
@tomtom172 sevas, vitaj medzi rovnako naladenymi ;)
Odpovedať
Ďakujem veľmi pekne za privítanie :)
Odpovedať
Ahoj a vitaj. Si do pestovania,ci chovania viac fanusik? Ci s kazdeho rozku trosku. Tesime sa na Tvoje prispevky,ved ako sa vravi. Nik uceny s neba nespadol,a kazdy sa moze mylit. Preto si tu radime,a pomahame. Apropo. Ako na kazdom diskusnom fore sa najdu podrivaci. Ci je to za pravopis,ci trepu bludy. No povacsina z nas tu na fore ich rychlo odhali a odstavi. :)
Odpovedať
@tomtom172 ahoj, to je super vidiet tu nove tvare, tiez sa este len zoznamujem so strankou a zatial mam len pozitivne skusenosti
Odpovedať
@pavol2010 Ahoj tak vždy som mal blízko k tomu pestovaniu zeleniny a stromov u nás na záhrade. Teraz už rozmýšľam čo vysadiť tento rok na záhradu akú zeleninu... Rozhodne budem rád za každú dobrú radu ktorú sa tu od vás dozviem. :)
Odpovedať
Ahoj Tomáš, tiež som tu nováčik, ale stretla som sa s milým prijatím a verím, že si všetci budeme navzájom nápomocní. Vitaj
Odpovedať
@tomtom172 ahoj este som zabudol poznamenat nie len tebe ale vsetkym novym. Nebojte sa otvorit akukolvek temu. Ako vravel Pan Werich v jednom filme.Ty znas to,a ten zas ono. A dohromady udelame moc. Toto je super forum v tom,ze ak si myslis,ze tvoj napad,ci tema je blbost mas pochybnosti,ci ta nevysmeju Hned ho napis. Ked uz nic zbavite sa pochybnosti. Nik Vas tu nebude kritizovat,ba naopak. Dobry napad,ci navrh tu ma hned dvere otvorene a riesi sa. ;-)
Odpovedať
@pavol2010 Ďakujem veru plánujem v blízkej dobe založiť novú tému ohľadom rezu viniča. Keďže mám doma vinič ktorý nebol zopár rokov udržiavaný tak sa rád niečomu priučím a dozviem sa ako postupovať :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?