brusketa

28. júl 20179
avatar
Autor

registrovaný 30. 6. 2017

60 príspevkov vo fóre

1. júl 2017

Ahojte fajnšmekri,toto je náš najobľúbenejší letný recept,pôvodom z Talianska.Môžete ho raňajkovať,desiatovať,obedovať,olovrantovať,aj večerať.Pripravíte si paradajky,fajnučké,dozreté-na 1 osobu asi 2 kusy,olivový olej,cesnak,soľ a čerstvú bazalku. A ešte hrianky.Paradajky nakrájajte na kocočky-asi 1x1 cm,pridajte podľa chuti roztlačený cesnak,soľ,olej a potrhané lístky bazalky.Pomiešať a šup na hrianky,navrch strúhaný syrík-idealissimio by bol parmezán,Za nič ma nedáte...

  • avatar

    registrovaný 16. 6. 2017

    816 príspevkov vo fóre

    1. júl 2017

    @gaiamaria  jaaaj takto na večer to dávaš. Zrazu mi pripadajú raňajky veľmi ďaleko 😍😊

  • avatar
    Autor

    registrovaný 30. 6. 2017

    60 príspevkov vo fóre

    1. júl 2017
  • avatar

    registrovaný 1. 7. 2017

    73 príspevkov vo fóre

    1. júl 2017

    @gaiamaria  ja si robim zapekany chlebik - chlieb/pecivo, ulozim na koliecka nakrajanu mozzarelu a rajcinu, pokvapkam ol.olejom, posypem bazalkou a dam zapiect/rezim gril

  • Sponzor fóra
  • avatar

    registrovaný 28. 6. 2017

    44 príspevkov vo fóre

    1. júl 2017

    Odporúčam cesnak nedávať do zmesi paradajek ale potrieť hrianky a skúste pár kvapiek citrónu keď miesate rajčiny. Inak brusketa sa dá robiť v rôznych variantach..

  • avatar
    Autor

    registrovaný 30. 6. 2017

    60 príspevkov vo fóre

    2. júl 2017

    @kesu81  skúšala som aj s citrónom,ale nešmakovalo nám to tak,ako bez neho

  • avatar

    registrovaný 30. 6. 2017

    382 príspevkov vo fóre

    4. júl 2017

    Toto je veru idealna mnamka na leto, robievame si 🙂
    @gaiamaria

  • avatar

    registrovaný 28. 6. 2017

    818 príspevkov vo fóre

    28. júl 2017

    @gaiamaria  ja zvyknem mocarelu na platky, paradajky na kružky, bazalku pokrajanu nahadžem na to a olivový olej pomiešam s rozotretým cesnakom a tým všetko potriem ...k tomu pohár chladeneho vína 🙂 ...kto lubi chlebik, samozrejme 🙂

  • avatar
    Autor

    registrovaný 30. 6. 2017

    60 príspevkov vo fóre

    28. júl 2017

    @lubicabystrica  jaj,stredomorská kuchyňa,to je moje,len tie suroviny ,,tunáka,, nie sú celkom takej chuti ako napr.v Itálii

  • avatar

    registrovaný 28. 6. 2017

    818 príspevkov vo fóre

    28. júl 2017

    @gaiamaria  ale iste...to ti verím... no čo už, ked mame to čo mame k dispozicii....🙂 nevadííííí, ked si to ochutime, a zeleninka zo záhrady voňaváááá 🙂🙂aj tak mňam 🙂 ..... Italia...hmmm...to by tiež šlo 🙂

Pridaj príspevok

avatar

    Nenašli ste čo ste hľadali?