mam problem s travnikom, po roku na jar som vertikuloval a pohnojil, ale zostal flakaty a suchy, polievam teraz dvakrat denne, ale nerastie, iba miestami. Bud som zle hnojil, alebo priskoro vertikuloval (boli este mraziky), neviete prosim poradit co s tym robit?
nic viac, len to co robis polievat, hnojit (podla pocasia, zrazok a typu hnojiva) Pripadne mozes zobrat drotene hrable a vyhrabat starinu. On to rozchodi hend ako sa otepli
@maper rob nadalej to, co robis a myslim, ze casom sa trava schopi. su extremne tepla na dane obdobie, takze treba polievat aspon dva krat do dna a najlepsie fakt rano a vecer.
my sme to mali tiez takto ale zacali sme pouzivat crystalon, co sa riedi s vodou a kosili v podstate na trochu vyssiu dlzku a celkom sa popravil. tiez sme ho zkosili asi moc a pri tych teplach ho proste vysusilo
No mne to po vertikulácii raz vyzeralo veľmi podobne a tiež som mal pocit, že som trávnik dorazil. Nakoniec sa ukázalo, že som ho zobral dosť skoro a potom prišlo ešte pár studených nocí, takže sa spamätával dosť dlho. Tie suché miesta by som už teraz zbytočne netrápil, skôr ich jemne prehrabal, dosial a prekryl tenkou vrstvou zeminy. S polievaním by som tiež nešiel dvakrát denne stále, ak tam už tráva je, radšej poriadne preliať a potom nechať trochu preschnúť. A ešte by som skontroloval, či sa hnojivo nerozsypalo niekde viac, lebo tie fľaky môžu byť kludne aj z toho