Odpoveď na príspevok od sebrino:
Zdravim vospolok! Mame v plane kupit zahradne sed… @sebrino no a materialovo uz mas rozhodnute? lebo je moznost spravit aj paletove sedenie, len pravda je s tym kopec roboty a je to zrut casu 😄 a potom este ked si pozries aj tie ceny tych podusiek co su na to 🙈Odpoveď na príspevok od jela85:
@sebrino no a materialovo uz mas rozhodnute? lebo… @jela85 suseda sa tak sama pustila do tohto paletoveho sedenia, lebo jej muz kym by sa rozhybal 😁 ale vravela ze keby bola vedela si radsej nasetri peniaze a kupi take normalne sedenie z umeleho ratanu, taky nejaky cely set a mala by to bez nervov 😁Odpoveď na príspevok od sebrino:
Zdravim vospolok! Mame v plane kupit zahradne sed… @sebrino my sme objednavali z eshopu. Tam sme si pozreli aj realne rozmery a celkovo popis, udrzbu a taketo veci a podla toho sme sa nejako rozhodovali. Samozrejme ze zavazila aj cena. Mate uz aj nieco vyhliadnute? Ja inak odporucam taky ten umely ratan - za mna super na udrzbu.Odpoveď na príspevok od jela85:
@sebrino no a materialovo uz mas rozhodnute? lebo… Dakujem vam za odpovede damy 🙏🏻 No tak do paletoveho sedenia sa mi teda nechce pustat. Nie ze by som to nevedel, ale realne nemam na to cas a uprimne nechce sa mi 😅 Som rad ked uz pridem na hotove, ale to by ste mozno mohli poznat aj zo svojich zivotov 😁 Materialovo hlavne nech je to lahko udrzatelne, len tak pretriet handrickou a vybavene. A hlavne nech to vydrzi nieco aj ked je slnko aj dazd, sneh ci mraz. Neviem, nie som moc narocny? 😏