Odpoveď na príspevok od sebrino:
Jasne, akoze chcel by som nejaky ten set nabytku … @sebrino A co konkretne si pozeral? My sme kupovali napriklad taky zahradny set v Kondele. Tak neviem ci aj tam mas nieco vyhliadnute, no je to celkom spolahlivy eshop s nabytkom. Mame dobre skusenosti 🙂Odpoveď na príspevok od jela85:
@sebrino A co konkretne si pozeral? My sme kupova… @jela85 ano, my sme teraz pozerali take to zavesne kreslo ze by sme dokupili inak na terasu, lebo celkom sa mi to tam ziada. Ono to tak pekne zutulni aj zmodernie zaroven. Neviem ako vy mate spravenu terasu, ale ja mam okolo same kvety v crepnikoch, nasadene aj okolo terasy, tak sa mi to tam pyta ako do takej oddychovej zony.Odpoveď na príspevok od hracikovie:
@jela85 ano, my sme teraz pozerali take to zavesn… @hracikovie ano, tieto zavesne kresla su super. Tiez jedno mame a poviem ti ze nelutujeme. Len sa musime dohadovat kto si v nom kedy posedime, oddychneme, lebo to je strasne 😃Odpoveď na príspevok od jela85:
@sebrino A co konkretne si pozeral? My sme kupova… @jela85 ano aj toto je v mojom vybere 😄 takz zahradne sedenie ste tam kupovali? mozte mi poslat link alebo fotku, ze konkretne ktore prosim vas? @hracikovie @jaskura no uprimne som aj ja nad tymto uvazoval, ale neviem ci by ma to udrzalo, ci to nie je take labilne. Predsa len uz vidim ako deti na to skacu 🙈Odpoveď na príspevok od sebrino:
@jela85 ano aj toto je v mojom vybere 😄 takz zahr… @sebrino Poslem vam do spravy i ked si myslim, ze tam maju fakt velky vyber cize mozno sa vam to nase sedenie pacit nebude, ale najdete si tam nejake ine co zase vyhovuje vasim preferenciam 🙂