Záhradný architekt - ako to funguje?

Ahojte. Prosím Vás, máte skúsenosti s prácou záhradného architekta? Ide o návrh časti záhrady. Predpokladám, že si pride pozemok pozrieť, navrhne vhodné rastliny a urobí cenovú ponuku. Keby som dostala lepšiu cenovú ponuku (resp. by sa mi vedomostne pozdaval iný architekt), platím aj za tú samotnú cen. ponuku od toho prveho? Lebo predsa len mu to muselo zabrať čas.... Ďakujem veľmi pekne za každú odpoveď.
Odpovedať
@monnaa za cenovu ponuku neplatis. Niekedy staci poslat planik zahradky, fotky, rozmery a naceni ti to aj cez mail ;)
Odpovedať
@m0n4 ďakujem moc, tak to by bolo super :)
Odpovedať
Niektori ti spravia ponuku na dialku, za tu cenovu ponuku samozrejme nic neplatis. Pocitaj ale s tym, ze sa to este moze vyrazne menit podla toho, co vsetko tam bude robit/dorabat. Preto skor ako niekoho oslovis si priprav nakres, rozmery, predstavu co kde chces, posli fotky ako to tam vyzera. Aby si sa co najviac priblizila k tej konecnej sume a nebola nemilo prekvapena. Dobry zahradny architekt to samozrejme bude chciet vidiet aj osobne a pokecat este pred zacatim o vsetkom. Avsak na prvy nastrel ti iste staci zaslat vsetkym to iste a budes vediet ;) PS: najlacnejsieho si neber :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
Ahoj sme 3clenny kolektiv a robime zahrady priatelka je zahradna architektka ale robime aj realizacie mozes pozriet na stranke architekturazahrad.com nase prace :)
Odpovedať
@kakastromet Ďakujem za typ, už sme to ale zvládli sami. Možno do budúcna :), lebo záhrada je veľká
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?