Retazova motorova pila

Cafte, poradite naku dobru retazovu motorovu pilecku? S ktorou ste spokojny? Znacka?
Odpovedať
Ja mam origo Stihl tusim 35cm listu a v pohode,porezem aj metrovicu ak treba. BlackDecker elektricku 30cm listu,ked potrebujem nieco male narychlo. Dporucam origo pilu ziadne tie Cinske fake pili ci neznackove napodobeniny. Originalky so zarucnym a pozarucnym servisom
Odpovedať
@pavol2010 black´nDecker som mal priamociarku a strasne ma srala, tak tej znacke sa skusim vyhnut. Tiez som pozeral na tie listy nad 30cm aby to v klidku prepililo aj vacsie kusy. Fake kupovat nechcem samozrejme, radsej investovat do niecoho overeneho. Jak dlho mas tu Stihlku?
Odpovedať
Profilova fotka
stihlku mam aj ja a nedam na nu veru dopustit. zatial som s nou ziadny vacsi problem nemal
Odpovedať
@tolstolobik kedze motorovu pilu Stihl ma moj svokor,svagor dlhe roky a su nadmieru spokojny. Kupil som u toho predajcu motorovku plus krovynorez Stihl takisto. Dodrzujem pravidelne prehliadky a maj ju skoro treti rok a v pohode. Masinky fikcia v pohode. A to rezem aj tvrde drevo a ked treba dam jej aj zabrat. Ale ako pisem. Zarucny a pozarucny servis musi byt,a mechanik musi tomu rozumiet. Potom si myslim nemusis mat obavy.
Odpovedať
@pavol2010 @sebrino dakujem, toto mi celkom staci, rozhodol som sa, objednam stihl
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Muž si objednával 2 týždne dozadu túto - https://www.domoss.sk/benzinove/6808-... (so zľavou https://www.kodino.com/sk/obchod/domoss/ ) porezal s ňou celú svokrovú spustnutú záhradu. 🙂
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Ahojte, mam zopar otazociek na chlapov. Prva moja otazka znie, potesil by vas vianocny darcek v podobe retazovej pily? Druha moja otazka je, je lepsia benzinova alebo elektricka? V hlave mi napadla taka myslienka, ze mojmu drahemu by som kupila nejaku pilu, kedze v poslednom case dost o pile rozprava, ze by nejaku chcel a tak. Co poviete, je to vhodny darek?
Odpovedať
@martiza darcek je to dobry, ale lepsie by bolo ak by si vybral sam. Urcite uz nejaku velku favoritku ma, treba len nenapadne zistit alebo mu dat pod stromcek "certifikat" na pilu a potom kupite spolu
Odpovedať
@martiza Súhlasím so Zitou, to by si mal vybrať sám.Hádam medzi značkami Husqvarna a Stihl. Ja mám Husqvarnu asi 6 rokov a pohoda, ale ako hovorí Zita nechaj to na manžela.Čo sa týka prevedenia tak určite motorovú. Všetko náradie máme elektrické, ale pílu by som volil kôli pohodlnejšej manipulácii bez kábla a nelimitovanej vzdialenosti na 100% motorovú.
Odpovedať
@zita19 dakujem ti za reakciu. Chcela by som sa vyhnut poukazke, lebo to moc nemam rada, ked sa poukazky ako darceky davaju. Radsej by som mu uz tu pilu aj kupila, zabalila a nech si ju pekne na Vianoce rozbali a ma. Uz zopar krat mi spomenul jednu, ktora sa mu pozdava. Spominal znacku fieldmann, je taka? Lebo ja sa do tychto znaciek moc nerozumiem.
Odpovedať
@duarde dakujem aj tebe za reakciu. Aj som si myslela, ze motorova bude lepsia ako elektricka.
Odpovedať
@martiza OK 🙂
Odpovedať
Článok sa načítava...
@martiza Fieldman existuje. ale radšej by som volil Stihl alebo Husqvarnu.
Odpovedať
@duarde preco? Mne tie znacky pridu prilis drahe a tuto co som len tak v rychlosti pozerala, tak mala celkom prijatelnu cenu.
Odpovedať
@martiza To ber len ako môj osobný názor, sú to dvaja najväčší výrobcovia motorových píl, a ich výrobky sú zároveň podľa testov a recenzií najkvalitnejšie, ale to neznamená, že vám píla od iného výrobcu nebude slúžiť dobre.Je to len na vašom rozhodnutí, a na tom ako často a na aké účely potrebujete tú pílu.Prajem veľa šťastia pri výbere.
Odpovedať
@duarde oh dobre, lebo tolko penazi za pilu nechcem vyhodit a zase moj drahy nie je taky, ze by ju casto pouzival. To len tak aby ju mal doma a ked bude nieco treba, tak aby si to vedel sam spravit a preto si myslim, ze mu bude stacit aj taka lacnejsia.
Odpovedať
@martiza moj chlap je taky isty, neoblubuje moc robotu v zahrade ale ked musi, tak spravi. No pilu ma tiez len fieldmann a staci mu. Aj tak vacsinu casu je v garazi ta pila a oddychuje 😄 😄
Odpovedať
@mirinka89 a vies mi napisat, ktoru presne ma? Motovoru alebo elektricku? Ake ma oznacenie?
Odpovedať
@martiza ojojooooj to by si vela chcela, vobec neviem, aku ma. Dnes ma ale prist zo sluzobnej cesty vecer tak sa ho spytam a potom ti napisem. Co ale viem, ze ma motorovu na benzin. Elektricku isto nema lebo viem, ze to mi vtedy hovoril, ze nechce davat pozor na kabel, ze chce isto na benzin.
Odpovedať
@mirinka89 si na mna asi pozabudla, ze? Zistila si mi to?
Odpovedať
@martiza nezabudla som na teba, len cez vikend som nemala vobec cas zapnut pocitat. Tuto benzinovu pilu ma: https://fieldmann.sk/benzinova-retazo....
Odpovedať
@mirinka89 rozumiem a dakujem, ze si mi to teraz napisala. Idem ju pozriet a nejako nenapadle sa spytam aj manzelka, co na nu hovori a tak aspon zistim, ci by mu taka stacila alebo mam hladat este nejaku inu. Dakujem ti este raz 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
@martiza nehľadaj inú, táto značka je dobrá a bude vám na záhradu stačiť. My od nich máme kosačku, v lete sme kupovali a perfektne nám poslúžila.
Odpovedať
@tamkake15 dakujem ti, ze si sa ozvala. Ved aj som tak na 99% rozhodnuta, ze zoberiem tu, co mi tu poradila aj Mirinka ale skusim sa aj toho mojho este spytat, lebo on je narocny clovek. Mozno ma aj odhali, ze kujem pre neho darcek ale nevadi, radsej tak ako si potom buchat hlavu, ze nie je s darcekom spokojny.
Odpovedať
Profilova fotka
@martiza za máličko, veď ma to nič nestálo 🙂 😉 Presne tak, predsa len chlapi sa do takýchto vecí najlepšie vyznajú.
Odpovedať
@martiza za malicko, rado sa stalo. Daj vediet, aku si kupila.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Ak pílu tak len Husqvarna ,Stihl,Dolmar. Výborné píly boli aj Jonsered ,ale tie sa už predávajú mimo europsky trh v Severnej amerike.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ešte jednu vec, ak niekto potrebuje ľahkú šikovnú pílku do záhrady tak si všimnite aj váhu píly + naplň benzín a olej .V dobrej cene do 200 eur sa dá kúpiť overená Stihl 170, tá má 4,2 kg s takou sa vám bude manipulovať výborne, hlavne u starších ľudí Ak si pozriete nejakú Čínu tak bude mať minimálne o kilo a pol viac. Ak sa dáte zlákať na Čínu tak rátajte ešte ďalšie náklady na novú lištu a reťaz povedzme Oregon .Pretože lišty a reťaze u Čínskych píl sú z blata. Ďalej si treba uvedomiť že u píl Husqvarna či Stihl bude výkon podstatne vyšší ako u Hecht či Fieldman. Fieldman pri obsahu 52 cm3 motora má výkon 1.9 kW a HQ pri menšom obsahu 42.6 má výkon ešte vyšší výkon 2 kw.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?