Bioklimatická pergola

2. jún 2023420
  • @hronkanka  ano ano, ale to uz dlhsie je to, co trva ta akcia. Je to fajn, lebo tak ked uvazujes nad takouto pergolou tak to nie je nejake prvoplanove rozhodnutie. Podla mna sa najde dost ludi, co to vyuzije. Este tusim do konca februara alebo tak nejak trva ta akcia.

• @ruskiana  ved jasne, to najlepsie budes vediet potom pocas leta, tepla, ked budu aj horucavy. To budes isto vediet aj porovnat s nejakymi inymi pergolami alebo pristreskami, ze co poskytuje aky luxus.

• @liminka  este stale? to uz je ale nejaky cas, to je akcia na toto. alebo to je uz dalsia? lebo uz som to aj davnejsie postrehla, ze sa to spominalo, ze o tom bola rec. ja som to uz akoze pozerala, mozno som to aj ja spominala predtym 😃

• @hronkanka  teraz ale uz tusim nie je, nemam o tom zase az taky prehlad, ale nezachytila som o tom informacie ziadne za poslednu dobu. ale myslim si, ze nieco podobne este bude. podla mna by akoze aj viacej ludi islo do tej bioklimatickej, len cena nepusti, takze pocas akcie sa im isto nahromadi aj viacej objednavok.

• @antoska65  ja by som zase tak povedala, ze sa ta pergola oplati dat aj ked nie je na nu akcia. akoze samozrejme, ze to potesi, to nehovorim. ale treba sa to pozriet aj tak do buducna, ako ju clovek vyuzije a posluzi mu 🙂

• @ruskiana  ale ved to anoooo, ja som to nemyslela tak, ze by sa to nevyplatilo. to aby sme sa zase zle nepochopili nahodou. ja si myslim presne to, co si ty napisala. ma to svoje opodstatnenie a clovek si rychlo na dobre zvykne 😉

• @antoska65  no ja len tak pre istotu 🙂 lebo ludia maju kadejake nazory na to. Aj my sme sa s takymi stretli. ze je to zbytocnost a podobne. Ale tak nech si myslia, co chcu a spravia si podla seba, no nie? Ale aj taki sa nasli, co potom zmenili nazor, ked sa u nas zastavili na navstevu a videli ako to funguje a ake ma bioklimaticka pergola vyhody 🙂

• @ruskiana  co sa tyka toho ovladania, tak to mate nejak na dialkove alebo sa tam dava manualne ovladanie, ci ako sa to riesi?

• @kubiano  neviem o tom, ze by bolo pri nej manualne ovladanie. ovladanie byva elektricke, ovlada sa pergola dialkovym ovladacom. a tym vies robit s tymi lamelami, sluzi ti to na otvaranie, naklapanie a samozrejme na zatvaranie tych lamiel v streche pergoly.

• @liminka  nehadam sa, vobec neviem popravde, ze ake su moznosti haha. Ale tak to uz v dnesnej dobe asi radsej ludia volia taketo ovladanie, ked je navyber. Ze daju prednost tomu elektrickemu, automatickemu alebo hoc aj cez tu inteligentnu domacnost.

• @kubiano  radi si zjednodusujeme a zlahcujeme veci, tak celkovo ako ludstvo mam teraz na mysli. takze je to podla mna uplne pochopitelne. a zase, aby by sa ti nechcelo nejak klukou tocit, aby sa ti odostretlo alebo podobne, ked ti staci stlacit gombik miesto toho.

• @kubiano  Pytal si sa ma na ovladanie, tak ano, mame na pergole ovladanie cez dialkovy ovladac. Isotra ma aj nejak cez inteligentnu domacnost spravene, ze sa da prepojit tienenie a teda aj tie pergoly, ale to sme si nedavali. Mas o taketo nieco zaujem skor?

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém