Kurin s vybehom

Prosím vás, vedeli by ste mi poradiť stránku kde kúpim kurin aj s výbehom pre 5-6 sliepok? Ďakujem
Odpovedať
pozerali sme tiez, videla som na lacneliahne.sk alebo kurin.sk 😄 akoze vies si na googli najst aj sama predpokladam, ale tak overene tieto stranky zatial nemame, takze netusim, nakolko su doveryhodne.
Odpovedať
No neviem, či by som takéto veci z internetu objednávala. Nebolo by lepšie dať si to niekomu reálne zhotoviť? Stolári sa takým veciam nevenujú? To mi príde ako lepší nápad.
Odpovedať
@hracikovie tie som pozerala, len mi prídu strašne malé.
Odpovedať
@tamisa asi to tak spravím, že kúpim zvlášť volieru a kurin dám vyrobiť
Odpovedať
nepremyslali ste nad tym, ze by ste si kurnik proste vyrobili?
Odpovedať
@motogirl699 to je fakt, ono zalezi skutocne na tom, kolko sliepok mate, napriklad nam by toto realne stacilo, ale mame po domacky vyrobeny, tak sme to kupou riesit nemuseli. niekedy je vyhoda mat doma kutila 😄
Odpovedať
@motogirl699 Ahoj ja doma kutila nemám 😞, tak určite odporúčam stránku https://www.kurin.sk/ je to náš domáci slovenský predajca a má kvalitné drevené výrobky. Lacné liahne sú česká firma. Určite si ale pri výbere treba dať pozor na váhu kurína. Tá ti povie naozaj veľa. Kurín Lux a Palaxe max odporúčam z kurin.sk. Tie vyzerajú super. A radšej možno väčší kurín, lebo často sa stáva, že chov sa časom rozšíri. My tiež plánujeme sliepočky 5-6, ale kúpime si pre istotu trochu väčší. Držím palce pri správnom výbere.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?