Džem z hroznů

2. okt 20183
avatar
Autor

registrovaný 26. 5. 2018

202 príspevkov vo fóre

1. okt 2018

V magazínu jsem si přečetl povídání o džemu z modrých hroznů. Mám na zahradě plno hroznů, nikdy je ani nesníme. Víno se z nich nedá dělat, ani nemám kde. Dnes jsem byl na zahradě a utrhl nějaké a zkusil jsem jednu bobulku rozmáčknout. Povedlo se tak jak píše autorka- slupka se oddělila. Chtěl bych tento džem zkusit. Dělali jste ho někdo? Jak vám chutnal?
Vladimír

  • avatar

    registrovaný 3. 3. 2018

    451 príspevkov vo fóre

    1. okt 2018

    @mrbig46  Dzem z hrozna si kludne uvar.Sused ho vari uz roky a hovori ze je vyborny.A odroda sa nemusi sa oddelovat od supky dolezitejsie budu chutove vlastnosti hrozna.

  • avatar

    registrovaný 17. 9. 2013

    2 404 príspevkov vo fóre

    1. okt 2018

    @mrbig46  moja svagrina hrozno prehana cez nizkootackovy odstavovac a potom vari dzem

  • avatar

    registrovaný 12. 10. 2017

    252 príspevkov vo fóre

    2. okt 2018

    Robievala mama tiez, je to vyborny vynimocny dzem

Pridaj príspevok

avatar

    Nenašli ste čo ste hľadali?