Džem z hroznů

2. okt 20183
avatar
Autor

registrovaný 26. 5. 2018

200 príspevkov

1. okt 2018

V magazínu jsem si přečetl povídání o džemu z modrých hroznů. Mám na zahradě plno hroznů, nikdy je ani nesníme. Víno se z nich nedá dělat, ani nemám kde. Dnes jsem byl na zahradě a utrhl nějaké a zkusil jsem jednu bobulku rozmáčknout. Povedlo se tak jak píše autorka- slupka se oddělila. Chtěl bych tento džem zkusit. Dělali jste ho někdo? Jak vám chutnal?
Vladimír

  • avatar

    registrovaný 3. 3. 2018

    445 príspevkov

    1. okt 2018

    @mrbig46 &nbspDzem z hrozna si kludne uvar.Sused ho vari uz roky a hovori ze je vyborny.A odroda sa nemusi sa oddelovat od supky dolezitejsie budu chutove vlastnosti hrozna.

  • avatar

    registrovaný 17. 9. 2013

    2359 príspevkov

    1. okt 2018

    @mrbig46 &nbspmoja svagrina hrozno prehana cez nizkootackovy odstavovac a potom vari dzem

  • avatar

    registrovaný 12. 10. 2017

    249 príspevkov

    2. okt 2018

    Robievala mama tiez, je to vyborny vynimocny dzem

Pridaj tvoj príspevok

avatar
:);-):-(:|]-(8-):-S:-o;-(:-D:-p|-|:-N=-)8-(:-.:-xx-)

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém

Reklama