Hrušky tolerantné na spálu jadrovin.

Je veľa vyšlachtených hrušiek, ktoré su tolerantné voči tejto bakteriovej chorobe Erwinia amylovora, ktorá dokaže zničiť naše stromky.
Odpovedať
Profilova fotka
@milan59 dobrých rád nikdy nie je dosť, ďakujeme ;)
Odpovedať
@milan59 uzasne, vies poradit nejake stranky kde toto vsetko sledujes prosim? Alebo budes nas tu takto informovat? :)
Odpovedať
@modlivka Skus www.dalival.com
Odpovedať
@milan59 dakujem
Odpovedať
Dolezite je aby aj ta chut za nieco stala, ja kopa novoslachtencov co su odolne voci kde comu ale nakoniec sa aj tak vraciame ku starym odrodam ktore sice odolne niesu ale maju spickovu chut. U novoslachtenych hrusiek ako Harrow de light a Harrow sweet plati ze maju aj vybornu chut a su aj odolne spale. Harrow de light ma lepsiu chut nez williamsova a to je uz co povedat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?