Odpoveď na príspevok od jmatablet75:
Dobrý deň, jeden koreň hrozna má zltohnede listy … @jmatablet75 skontrolujte ci nie je preliaty. poda ma byt len mierne vlhka. ked tak este by som doplnil nejake hnojivo ci vitaminy priamo pre vinic.Odpoveď na príspevok od jmatablet75:
Dobrý deň, jeden koreň hrozna má zltohnede listy … @jmatablet75 toto vyzera na chlorozu, treba pridat vyzivu priamo na liest, najlepsie tekute hnovivo s vyssim obsahom zeleza a postiekat niekolkokrat za sebou s odstupom pa tyzdnovOdpoveď na príspevok od zita19:
@jmatablet75 toto vyzera na chlorozu, treba prida… @zita19 vies odporucit nejake konkretne prosim ta? nemam moc dobre skusenosti s hnojivami..Odpoveď na príspevok od liminka:
@zita19 vies odporucit nejake konkretne prosim ta… @liminka vyssi obsah zeleza maju hnojiva pre citrusy, pre papriky a paradajky ale da sa kupit aj "tekute zelezo" na postrek. Treba si nico pohladat v zahradkarskom obchode a potom ist presne podla navodu, aby nespalilo listyOdpoveď na príspevok od liminka:
@zita19 vies odporucit nejake konkretne prosim ta… @liminka boze ja som raz tak kupila take tycinky ze univerzalne hnojivo. a jedno som pichla pri zamiokulkas. no a uplne opadal 😟Odpoveď na príspevok od mirinka89:
@liminka boze ja som raz tak kupila take tycinky … @mirinka89 ked ti umrelo zemio, tak najskor bolo preliate. Z jednej hnojvej tycinky to urcite nebolo