Stevig

12. okt 20185

Zdravím všetkých priateľov záhradky a záhradničenia. Aj ja si dovoľujem pridať sa medzi Vás, veľkú chasu milovníkov krásneho ovocia a zeleniny dopestovaných svojou snahou a vlastnými rukami. Ja som už dôchodca, takže záhradka je moje náhradné zamestnanie, v ktorej trávim väčšinu svojho voľného času. Aj ja skúšam, vymýšľam a rád sa o svoje poznatky podelím s tými, čo tiež milujú záhradku a záhradníčenie. A na oplátku dúfam, že v týchto Vašich témach, ktoré som inak už dávno zháňal, nájdem také veci, z ktorých sa podučím a zdokonalím. Prajem nám spoločne všetkým krásne záhradky a bohatú úrodu v nich.

• @stevig  ahoj, vitaj 🙂 Som rada že sem zavialo ďalšieho šikovného záhradkára 🙂 Ak by si náhodou našiel na stránke chybu, alebo by si mal nápad ako niečo vylepšiť, kľudne mi kedykoľvek napíš 😉 Prajem pekné chvíle medzi záhradkármi a teším sa na ďalšie tvoje príspevky 🙂

• Veľmi pekne ďakujem za privítanie, už teraz sa cítim ako medzi svojimi. Ešte raz ďakujem.

• @stevig  ahoooj, sikovnych chlapov nikdy nie je dost 😉 Som rada ze sa tu tato zahradkarska rodinka rozrasta, ja som tu skoro od zaciatku a paci sa mi ze nikto tu nikoho nezosmiesnuje ale vsetci pomozu. A v ktorej casti Slovenska zahradkarcis? 🙂

• @tabalugativi  
    Ja záhradničím na južnom Slovensku, v malej dedinke Málaš. Má asi 600 obyvateľov, prevažne maďarskej národnosti. Máme asi 8 árovú záhradu, takže spolu s manželkou máme čo robiť. Ale zato, čo sa týka zeleniny, sme sebestační.

• @stevig  to je krasne, tak sa veru mate co zvrtat. Na juhu je fajn, da sa tam byt pri troche namahy naozaj sebestacny. Tak nech sa dari!

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém