Ako spotrebovať patizón?

12. aug 201950

Čo robíte z patizónov? Vyprážať to je klasika. Ale dá sa aj čosi iné?

  • To iste co s cuketou. Od placiek, perkeltu az po cuketovy kolac... A celkom mladucke, take do 5 cm v priemere sa daju nakladat ako uhorky, najlepsie ich skombinovat do takej zmesky zeleniny co zahrada dala ako legendarna moravanka

  • Aj ked robis miesanu kvasenu zeleninu tak sa tam uchytia, vyskusaj

  • ako vselico sa da, da sa aj zavariz, zamrazit. placky, perkelt, prekladat ho s cestovinami

  • Sponzor fóra
  • Mne najviac chutili placky. Mňam. Si mi urobila chuť a nemáme patizón ani cuketu 😎

  • Podľa mňa využiješ rovnako, ako cuketu. Máme tu aj tému cuketových receptov, aj tam sa môžeš inšpirovať 😉 https://www.zahrada.sk/forum/recepty-zo-zahrady-a-grilovanie/co-robite-s-cuketou/

Pridaj príspevok

    Nenašli ste čo ste hľadali?

    hľadať len v názvoch tém