Čo je toto za chrobáčika?

29. sep 202360

zdravím,

viete čo je to za chrobáčiky na fotke? Zožrali nám už dve mäty. Iné bylinky ani zeleniny to nezožere len s mätou má nejaký problém a neviem sa toho zbaviť.
Vyskúšala som všetky "čarovné" odvary z cesnaku, saponátu a iných vecí ale nič nezaberá.

• boze nenapadne ma teraz ich nazov, no ali sme ich minuly rok v zahonoch a cele rajciny sme mali cierne. u nsa ich stacilo poriadne postriekat vodou asi 3 dni sme ich takto odhanali a chvala bohu pomohlo

• BY som sa zmieril s tym, ze matu proste pestovat nebudem. Ale tak to som ja 😃

• @kubiano  heh a tak asi každého by napadlo všetko z čoho vyliezajú proste zlikvidovať a hotovo

• @polina11  Ved to je jasne, ale aj tak je to zvlastne, ze len mata proste im berie a ostatne nie. Fajnovky 😃

• @polina11  keby toto fungovalo tak si nejdem po radu 😃 kúpili sme nový kvetináč mätu sme doniesli úplne novú aj s novou hlinou a aj tak sa zjavili 😉

• @lucyss__  nastahovali sa ti do nej tie, co uz boli na zahrade, niekde sa skryvali, niekde hodovali na inom, ked zbadali svoju oblubenu potravu, tak sa nastahovali do nej

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém