Mravce na stromoch

Prosim vas..co pouzivate proti mravcom na stromoch ktore si tam samozrejme chovaju vosky. Kupila som tie lepove pasy, ale oni svinuchy to podlezu, alebo ked sa na to nachyta dost mravcov tak bez sentimentu proste prelezu po ich zdechlych telach. Tym ze stromy maju hrbolatu koru, tak tie lepove pasy su skor ci neskor na h... no proste prd.
Odpovedať
@cickamica tie lepove pasy ba mali byt dost siroke, ale pokial viem, tak dostat aj samostane lepidlo co naplacas priamo na strom, v dostatocnej sirke aby cez aj nesentimentalne mravce (inac na tom termine som sa rozrehotala do monitora az sa kolego aotocil :-D ) nepresli
Odpovedať
lepidlo na mysi...
Odpovedať
@cickamica ja pouzivam lepiacu pasku, taku tu maliarsku co je skoro ako papier, ale videl som pouzivat uz aj obycajnu siroku, omotam nou stromcek, a potom na nu nanesiem chemstop, a hotovo :)
Odpovedať
Lepidlo na mysi je fajn ale asi by som ho tiez nedaval rovno na kmen stromu
Odpovedať
Tiez pouzivam siroku maliarsku pasku natretu chemstopom ,jedine tak dokazem vzdorovat zakernym utocnym mravcom..
Odpovedať
sa poobzeram tiez po tom chemstope
Odpovedať
@peterpe ked mne popod tu pasku tie somare chodia 😒 ten strom ma clenity kmen
Odpovedať
@zita19 pokukam sa po tom samostatnom lepidle asi
Odpovedať
@cickamica Musis to vediet nalepit.Najdi si rovnejsie miesto pekne ju pritlac aby prilnula k povrchu kmena.Pripadne mozes ak by ti to neslo urobit tesne pred zaciatkom pasky urobit tenky nater z lepu (na kmeni)a cez to sa nedostanu popod.
Odpovedať
@suhaj24 no neveril by si, lepili sme to dvaja, neda sa to, ten kmen ma take praskliny stare hlboke. Skusim kombinovat s tym lepidlom
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?