materiál záhradného nábyku

30. okt 201960

Prosím poradte mi z akého materiálu si mám vybrať záhradný nábytok?

• @zuzickazuzanka  ja by som brala tie take umele ratanove

• Ak si ho mienis kupovat tak bud ratanovy alebo z masivu. Tie byvaju ale aj drahsie, no na druhej strane co to aj vydrzia. No mozes si ho aj vyrobit napriklad z paliet

• Veď práve to neviem sa rozhodnúť či ratanové sedenie vydrží, aké máte s tým skúsenosti? Príde mi aj modernejšie ako drevené.

• Najodolnejšie a najtrvácnejšie sú exotické dreviny ako je napríklad teak. Nepotrebujú ani žiadnu špeciálnu údržbu. Samozrejme ale takýto nábytok patrí k najdrahším. Prakticky bezúdržbový je aj liatinový záhradný nábytok.
    Pokiaľ ale chcete niečo cenovo dostupné a trvácne, tak určite umelý ratan. Vydrží aj vplyv počasia a má celkom dlhú životnosť.

• Suhlasim ze liatonovy nabytok je paradny, len skoda ze je narocnejsi na manipulaciu...zas na druhej strane ho neodfukne

• akoze popravde, my nemame doma rtanovy, ale mne sa velmi paci.. mame doma z https://www.okay.sk/nabytok/ take lezadla drevene dvoje, stol, stolicky klasika tiez take kovove a neviem co to je textil alebo nejaky specialny plast.. proste take co vsetci maju a mame to asi treti rok a stale to drzi, co je prekvapive 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém