Terasa

Ako by sme mohli pekne šmrncovo prekryť terasu a urobiť tak príjemné posedenie ? Takmer celý deň nám na ňu svieti slnko a bez striešky sa uvaríme
Odpovedať
Profilova fotka
@evicka3692 Čo tak textilné plachty resp. bioklimatické pergoly ? Vyzerá to velmi dobre a tie pergoly dosť znesú dokonca aj sneh v zime
Odpovedať
@risi_siwko tie pergoly sa mi páčia...už dávnejšie som na ne pozerala, ale dosť stoja a nájsť dobrú firmu je oriešok...nemáte náhodou osobnú skúsenosť ?
Odpovedať
Profilova fotka
My máme z al-pergoly skyline. Cena super. Na pohľad šik ako z budúcnosti a dodaná a poskladaná pekne rýchlo.
Odpovedať
My mame pergolu s hroznom a tohto roku sme pod neho namontovali markizu z Hornbachu. Konecne je nielen tien (to hrozno fakt dobre tieni) ale na nas ani neprsi
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Dobrý den, my jsme vyhodili sloupy a přetáhli střechu, takže vznikla terasa, na které trávíme spoustu času. Ale horko a sluníčko řešíme také a chceme vysadit pár stromů, které ji trochu ochrání a zchladí a doufáme, že to pomůže, v létě hodně grilujeme a zveme přátele a rodinu a v tom horku je to někdy šílené, i když popíjíme chlazené koktejly, doporučuji sadu na Pina Coladu https://www.plnasklenice.cz/koktejlov..., to už potom návštěva horko ani nevnímá 🙂 rozhodně bych nešla do polykarbonátu, to se uvaříte, spíše jak je výše zmíněno, volila bych látkovou pergolu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Rád trávim čas na mojej terase a užívam si tam hranie hier. Tiež si myslím, že je dôležité správne prekryť terasu, aby bola príjemným miestom na relax aj počas horúcich dní. Súhlasím, že polykarbonát nie je ideálnou voľbou, pretože zadržiava teplo. Látková pergola alebo výsadba stromov na zatienenie môže byť skvelým riešením.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?