Želáme pekné sny od nás z Chalupovej :-)

Profilova fotka
Aj vám sa “občas” stáva, že svoje sny odkladáte na neskôr? Máte sny, ktoré už roky čakajú, kedy si ich splníte? Bez ohľadu na to, aké ciele, sny či zmeny chcete vo svojom živote dosiahnuť  ... je to práve vaša trpezlivosť, ktorá vás udrží na vašej ceste k splneniu si vášho sna...Všetky priania sa vám môžu splniť, stačí ich iba správne formulovať! ....a už to neodkladajte, začnite teraz...hneď :-)
Odpovedať
@lubicabystrica teraz je na to fakt vhodny vikend, este aj hviezdy budú padať ;) zelajme si...pekne veci 🌠🌟
Odpovedať
Profilova fotka
@babkazvidieka ano, na to som myslela 🙂 som si ista, len musime veriť a snažiť sa a všetko sa nam splni 🙂 pre začiatok hoc aj pekný víkend a krásne sny :-)
Odpovedať
Krásne fotky, nádherná oáza pokoja, neskutočné čaro to má aj bez padajúcich hviezd... ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@stellael ....moc dakujem 🙂 pekne slova vždy potešia 🙂 horúčavy dajú zabrať, práca dá zabrať a spať sa moc nedá...vtedy asi je najlepšie tráviť čas von pod stromami...hoc len tak, rozjimať , počúvať to ticho a nerobiť vôbec nič....
Odpovedať
Pekné, romantičné.... ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@zahradkarvlado život treba si spríjemniť 🙂 a čumeť len tak do ohníka k tomu patrí :-)
Odpovedať
@lubicabystrica a opiect si spekacik ..k tomu cibulu a cesnak..horcica..ojoooj
Odpovedať
Profilova fotka
@zahradkarvladoale veď jasné...že nečumíme do ohníka furt len tak....to až po špekačiku 🙂 s domácou horčicou.....jááááááj........:-)
Odpovedať
@lubicabystrica ani slaninkou nepohrdnem...och..asi si idem opiect...
Odpovedať
Profilova fotka
@zahradkarvlado aké asi...tak šup šup 🙂 my sme akurat zmastili vypražanu cuketku a papriku, s balkanskym syrom...a šalát...pečená paprika v oleji s cesnakom  :-)
Odpovedať
Krasne...kolko padajucich hviezd ste vcera naratali zahradkari? ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@framboise1 ja do polnoci 5...a po polnoci mi kopec hviezdičiek poskakovalo pred očami.....už aj tie vysnivane :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Veru carovne :) dobru noc :)
Odpovedať
Ja som naratala 17 za hodinku :) krasna viditelnost bola
Odpovedať
@lubicabystrica veru som si opiekol..a zajedol som cibulou...no proste som bol vonavy a krasny, lebo som sa okydal mastou...nevadi, na zahrade je to nastastie dovolene a nie som za to vyhreseny 😬😄
Odpovedať
@lubicabystrica nemas za co 🙂 horucavy snad uz skoncili a nastupia prijemne chladne noci. Aspon za mna - tepla uz bolo fakt dost 😛😴
Odpovedať
Profilova fotka
@zahradkarvlado viem si predstaviť...vyzeral si iste "chutne " 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
@stellael ano bolo dosť 🙂 ťažko pracovať aj oddychovať bolo v tých horúčavách....aj úroda to znáša zle....žiaden extrem neprospieva...:-)
Odpovedať
@lubicabystrica inak dnes je tak prijemne vonku, take "moje" leto idealne zacalo 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
@stellael aj u nas...keby to tak konečne chcelo zostať...slniečko tak akurat, nie horuco a voda nespali listy na urode...do teraz mi spalilo skoro všetky trvalky...napriek polievaniu všetko schne a odchadzaju aj s koreňmi...vždy som mala plnu zahradu kvetov...no teraz ma zachraňuju letničky, čo som dosádzala...:-)
Odpovedať
@lubicabystrica veru, tieto úpeky boli hrozné. Mne odišla mrkva a petržlen kým som bola na dovolenke. Normálne sa usušili 😬 Muselo riadne pražiť a hlavne je zle že pražilo niekoľko dní za sebou 😕
Odpovedať
Profilova fotka
@stellael tento rok, nech som sa vzdialila na par dni...vždy nas čakalo nemile prekvapenie...jar horuca, nerastlo...potom 3x pomrzlo,...potom zas horuco, potom neskutočná burka aj so snehom....všetko pomrzlo aj zlomilo marhuľu...potom zas horuco...nerastu tekvice, aj hrach odišiel...a potom krupy dorazili zvyšok ovocia...opať horuco....všetko schne hnije.......paráááááda.......celkom veselá sezóna ...aj kvetiny som sadila 3x.....musime si všetko viac zaslužiť :-)🙂  každým rokom :-)
Odpovedať
@lubicabystrica priam na zožratie 😄😄😄
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?