Pýr v hriadkach

Existuje pomôcka, čokoľvek čo mi pomôže lepšie a jednoduchšie vyťahovať pýr z hriadok?
Odpovedať
@spuchlina Iste https://techbox.dennikn.sk/zahradny-r...
Odpovedať
@spuchlina https://www.franklinrobotics.com
Odpovedať
@spuchlina nie neexistuje, len poriadne prekopavat, vytahovat maximum korenov. Ale je to o hubu, lebo je to nekonecny y bezvysledny boj. Ja som to tohto roku vzdala, lebo jednu sma uz mali taku zapyrenu, ze proste sa tam nedalo nic vysadit a pred dvoma tyzdnami som to strekla roundapom. A este vytahany pyr treba dovat do ciernych vriec, polozit na slnko, este lepsie je ho prekryt niecim ciernym aby to tam slnko dobre vyhrievalo. Tak za jedno leto tam skape a rozlozi sa na ciernu nespecifikovanu hmotu bez naznaku akehokolvek bieleho korena. Al ej uz takto rozlozeny, da sa kompostovat. Ale fakt az ked tam nie je ani naznak korena. Pre urychlenie procesu sa moze pridat dusikate vapno, len potom treba s tym manipuloat opatrne, lebo vo vlhku sa vapno rozklada na kyanid, co sice znici aj tu hnusobu, ale je jedovaty, takze nasypat, vrece zaviazat a nepotvarat nejaky ten mesiac.
Odpovedať
@zita19 tak to si ma moc nepotesila
Odpovedať
@spuchlina Miesto na pestovanie si treba pripravit aspon rok dopredu.Teda pokial sa jedna o miesto o ktore sa dlhsie nikto nestaral a je silne zapyrene.Napr pozakryvat kartonmi celu plochu kde chces sadit, v tme neporastie nic, vycisti sa plocha, nove semena tam padat nebudu, na dalsi rok mas ciste miesto.Na youtube je kopa videii.Ja okolo paradajok,tekvic vzdy mulcujem vrstvou pokosenej travy, ovela lepsie to drzi vlahu, a zabranuje to zarastaniu.
Odpovedať
@suhaj24 toto sa mi páči, asi to po častiach tak spravím! ;)
Odpovedať
@spuchlina https://www.youtube.com/watch?v=S2K_u... https://www.youtube.com/watch?v=4PB0Y... https://www.youtube.com/watch?v=El9cI...
Odpovedať
@suhaj24 dik pozriem to
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?