Skvasene zavarane uhorky

11. okt 201830
avatar
Autor

registrovaný 29. 1. 2018

112 príspevkov vo fóre

19. sep 2018

Ahojte, na starsich poharoch asi nechytili viecka, uhorky zacali kvasit. Take zavarene. Ale teda ochutnala som to a chuti to ako normalne kvasaky, ziaden humus. Tak ma napadlo - mozem to prelozit do inych poharov a zasterilizovat ako kapustu kvasenu? Ci neriskovat a vyhodit? Skoda to je lebo je to asi 8 poharov 🤔

  • avatar

    registrovaný 17. 9. 2013

    2 418 príspevkov vo fóre

    19. sep 2018

    nastrkaj ich do chladnicky a zjedzte cim skor, mozes aj poprekladat, len neviem ako s nalevom v taky cas

  • avatar

    registrovaný 23. 4. 2018

    9 príspevkov vo fóre

    20. sep 2018

    Uz by som s nimi pre istotu nerobil nic. Ako ti napisala @zita19 , snazil by som sa ich co najrychlesie zjest a neskladovat ich uz zbytocne dlho

  • avatar
    Autor

    registrovaný 29. 1. 2018

    112 príspevkov vo fóre

    11. okt 2018

    Musim sa priznat ze sme ich zjedli pri poslednej rodinnej grilovacke takmer vsetky 😃 Isli na odbyt ako teple rozky, keby som chcela tak sa mi to tak nepodari. Takze dakujem za rady, zjedli sme a neotravili sa 🙂

Pridaj príspevok

avatar

    Nenašli ste čo ste hľadali?