Zeleninová záhrada vedľa buxusu
@hracikovie no práve neviem čo s tým.Budem musieť asi buxus vykopať,nič iné mi neostáva.Je vysadený po celej dĺžke plotu a iba tam viem umiestniť záhradku,keď nechcem aby sa deti hrali medzi fazuľou
🙃
1. mar 2023@lenka9557 preco by mal byt buxus problemom pre zeleninu? Kym ju netieni, tak nie je ani najmensi problem. Ale pre zeleninu by bolo jedno co ju tieni. Niektora dokonca v tieni lepsie prosperuje, napriklad karfiol, brokolica, vacsina kapustovitych rastie dobre aj v tieni. Papriky, paradajky potrebuju slnko, tie by som do tiena nedavala, ale korenova zelenina nam roky rastie v polotieni pod stromami a uplne v pohode.
4. mar 2023@zita19 nerozumiem sa tomu,tak preto sa pýtam skúsenejších.Vŕtalo mi to v hlave,pretože raz mi sused povedal že tuje by sa nemali k zelenine,tak pre istotu som sa spýtala aj na buxus.Ďakujem veľmi pekne 😊
4. mar 2023@lenka9557 ani tuje nie su problem, pokial ta zelenina nerastie rovno pod nimi.
4. mar 2023
Ahojte,môžem umiestniť zeleninovú záhradu hneď vedľa živého plotu (buxus)? Nebude to mať nejaký vplyv na zeleninu?Ďakujem