Bioklimatická pergola

Zobraz úvodný príspevok
Máte niekto skúsenosť s touto firmou https://www.al-pergoly.sk ? Páči sa nám ich pergola skyline, tak by ma zaujímalo či sú spolahliví. Ďakujem
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kubiano:

@liminka Vsak ja ti to hovorim normalne priamo 😀 …
@kubiano a vy ste tam davali teda aj tie rolety? furt mi nedaju spavat 😀 reku ked sa daju potom dodatocne, ci to treba tiez namontovat nejak profesionalne, ze mi to pridu spravit z firmy? aby tam nebol nejak problem so zarukou na pergolu trebars.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mirinka89:

@kubiano a vy ste tam davali teda aj tie rolety? …
@mirinka89 vidis to, nad tymto mi ani nenapadlo sa zamyslat. to ozaj, ze by to asi ti isti prisli namontovat, co aj pergolu robili. ak to zistis, tak ma potom oznac prosim ta 😀
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od liminka:

@mirinka89 vidis to, nad tymto mi ani nenapadlo s…
@liminka nie je podmienka, aby si to mala vsetko od jednej firmy. ale podla mna je to aj tak lepsie takto spravit. zaruku som este presne nezistila, ale aj to bude. ale myslim si, ze bude zvlast na jedno a zvlast na druhe.
Odpovedať

@liminka nie je podmienka, aby si to mala vsetko …
@mirinka89 ono uplne najlepsie je asi to, ked to das aj naraz spravit, nie?
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od ruskiana:

@mirinka89 ono uplne najlepsie je asi to, ked to …
@ruskiana ked si to tak zoberies, tak pre teba ako pre zakaznika ano, lebo to budes mat vsetko naraz a uz nemusis potom dodatocne nic objednavat, dohadovat a tak dalej. a z pohladu firmy asi tiez, kedze jednu zakazku vybavi tiez jednym vrzom. nemusia chodit dvakrat na to iste miesto, vsetko hodia na jednu fakturu a naraz do vyroby.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od hronkanka:

@ruskiana ked si to tak zoberies, tak pre teba ak…
@hronkanka bohuzial to ale nie je u kazdeho mozne 😋
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od antoska65:

@hronkanka bohuzial to ale nie je u kazdeho mozne…
@antoska65 Nie je, ale nie je to tak, ze ked to nespravis hned, ze sa to neda aj potom dodatocne. Na to netreba zabudat. Aj to tienenie sa oplati dat radsej poriadne, ako len nejaky plachty a zavesy natahovat na pergolu.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ruskiana:

@mirinka89 ono uplne najlepsie je asi to, ked to …
@ruskiana z toho pohladu, ze to bude vsetko naraz hotove, tak samozrejme 🙂
Odpovedať

@liminka nie je podmienka, aby si to mala vsetko …
@mirinka89 nieco na tom veru bude. aj ked sme dom stavali, tak sme brali v podstate vsetky take dolezite veci od jedneho vyrobcu, aby tam bola ta istota, ze to bude vsetko kompatibilne, alebo ako by som to pomenovala. akoze je jasne, ze aj ine by pasovalo, ale tak naco to kadejako kombinovat, ked nie je treba.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?