SÚŤAŽ: To najlepšie zo záhradkárskej sezóny 2017

Profilova fotka
Rok 2017 sa nám pomaly končí a nastal čas bilancovania a novoročných predsavzatí. Podeľte sa s nami o to, čo vám v sezóne 2017 urobilo v záhrade najväčšiu radosť a dajte si predsavzatie, že vyhráte jednu z piatich cien: 1.cena: Športový stolový mixér ACTIVMIX TEAM značky ETA 2.cena: Sušička potravín MARIANA značky ETA 3.-5.cena: ročné predplatné časopisu Záhrada Čo treba urobiť? Pridajte do tejto diskusie fotku toho, čo vám v sezóne 2017 urobilo v záhrade (na balkóne, terase) najväčšiu radosť. Môže to byť dopestovaná úroda, kvety (aj izbové), stromy či iné rastliny, prípadne nový vyvýšený záhon, alebo čokoľvek, čo vás v záhrade potešilo. Keďže všetky fotky budú určite pre každého tie najkrajšie, výhercov určíme náhodným žrebovaním. Podmienky súťaže: - fotku pridajte do komentárov v tejto diskusii - do súťaže sa môžete zapojiť len raz a fotografia musí byť autorským dielom súťažiaceho (fotky stiahnuté z internetu budú zo súťaže vylúčené) - súťaž prebieha od 19.12.2017 do 31.12.2017, do polnoci - výhercovia budú určení náhodným žrebovaním - vyhodnotenie súťaže bude priamo v tejdo diskusii, najneskôr do 05.01.2018 - výhercov budeme kontaktovať prostredníctvom internej pošty na stránke - súťažiaci zapojením do súťaže súhlasí s uverejnením fotky na FB stránke a Instagrame Záhrada.sk - kompletné podmienky súťaže: http://www.zahrada.sk/cms/rules-to-na...
Odpovedať
Tento rok mi veľkú radosť urobili bylinky - levandula, timián a iné, ktoré sa krásne rozrástli. Posadili sme i nové kríky - egerše, ríbezle, maliny, ale to uvidíme úrodu o rok. Veľmi chutné bolo i hrozno, ktoré malo plody ešte začiatkom oktobra :D. A mám nasadený špenát, tak verím, že na jar 2018 bude chutný.
Odpovedať
Profilova fotka
Nový záhon pri hojdačke, skalka a rebrík plný kvetiniek mi robili velku radosť :-) najmä potom, čo som musela sadiť kvetiny 3x, keďže mrzlo :-)
Odpovedať
Mne robia radosť všetky moje rastlinky, či už v záhrade, alebo moja exotická zbierka v kvetináči :-) ceny sú parádne, dúfam, že sa pošťastí
Odpovedať
Mozno to bude zniet divne...ale ja som hrda na svoje prve dopestovane oranzove chilli (ktore sa nam tu vo fore ani nepodarilo identifikovat :D) :)
Odpovedať
Tento rok to bola moja bylinková špirála
Odpovedať
Tento rok som mala krásne žlté a oranžové - marhuľové begénie no len som ich nenafotila a čo mi urobila najväčšiu radosť tohto roku krásna kytica červených ruží, ktorú som dostala na narodeniny od svojej sesternice :-o
Odpovedať
mna potesilo, ze sa nam podarilo zakopat ten rygol na elektrinu aj za pomoci vnuka a potom nasa megatekvica s vahou cca 35 kil :-D
Odpovedať
Moja "megaparadajka" :D Bez stonky sa ju nedalo odvážiť :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Keďže našu úrodu zničili krúpy a vietor, tak nám aspoň tieto hlivy urobili radosť... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zahradkakvet fotky pridaj prosím priamo do tejto diskusie ;-)
Odpovedať
Najviac ma potešila anjelská trúba, prekvapila ma krásnou zamatovou farbou :) a Chilli papričky sa tiež posnažili
Odpovedať
My sme sa tento rok tesili z prvej urody našich jahod. Boli úžasné, chutné bio jahodky.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Najvačšiu radosť mi urobila a stale robí tohtotoročná zeleninova úroda. Nezaleži na druhu, každa je krasna kvetom, plodom, vônou alebo chutou. Teším sa, že sa podarilo za rok 2016/2017 z holej role plnej náletových drevín a malinčia vytvorit tento užastný svet "zahrada"
Odpovedať
Najväčšiu radosť mi urobili jablone s bohatou úrodou :)
Odpovedať
Moje gladioli má veľmi potešili som nečakala že budú také nádherné
Odpovedať
Mňa tento rok potešila najmä zeleninová záhrada, konkrétne krásne veľké papriky a šalátové uhorky.
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa tohto roku podarilo vypestovat az štyri druhy slnečnic,ktore su moje najoblubenejsie kvietky,od najvyssej az po najmensiu,ktora vyzerala ako chryzantema,ta bola najkrajsia Strapacik som ju nazvala. Potom strom marhuľovy bol obsypany až po zem, A klasika,ktoru si vypiplete zo semiacok ako máčik- petunie cervene a biele,parada. A samozrejme tiez zo semienka muskaty,podarilo sa, som spokojna,Sofinka (moj psik)sa tiez tesila,z krasnych kvietkov,ktore poctivo stražila:grin:😉
Odpovedať
Tak tento rok bol uzasny hadam vo vsetkom na zahrade :) Aj krasna uroda aj sa ujali vsetky stromceky a aj okrasna cast sa paradne rozrastla :) Na fotkach je len cast a bolo ozaj tazke vybrat s tisicky fotiek :) No dorobil som aj chatku,postavil latrinu a pri tej drine si aj nesmierne oddychol :) :-D A ked sa ma zima opyta co som robil v lete ukazem jej zavaraniny s naseho policka :)
Odpovedať
Profilova fotka
V záhradke sa mi podarilo kade čo, neskromne si myslím, že som zdatný záhradkár :-) Na teraz asi najviac cením svoju snahu vypestovať Astilbu zo semiačok. Do tejto krásy sa mi ju podarilo dostať po 3 rokoch.
Odpovedať
Profilova fotka
Moja záhrada je moja veľká láska. Vybrať len jednu fotku je nemožné, jej krásu obdivujem v každom ročnom období. Aj ten najmenší kvietok v akejkoľvek farbe očarí...
Odpovedať
Vlastnorucne dopestovana zeleninka :)
Odpovedať
Najväčšiu radosť..? Keď mi vykradli stromčeky z novo založenej záhradky, ale jamy kolíky a hnoj mi nechali ... tento rok bol pre mňa moc pracovný a finančne nákladný, ale som rád že som sa nedal odradiť a teraz mám obróvsku radosť z znovu založenej záhradky ... ale skutočne najväčšiu radosť mi spravilo to že ešte existujú ľudia ktorí chcú a vedia pomôcť iným ľuďom v nešťastí ... za to im patrí veľká vďaka... A samozrejme patrí veľká vďaka mojej priateľke a žene v jednom , ktorá toto všetko so mnov zdieľala...bez nej by som to asi nedal ..ďakujem Evka...:heart:
Odpovedať
Aktuálne foto mojich záhradkárskych radostí :) Citrónovník Genoa a kvietky červeného grepfruitovníka Star Ruby. Obe rastlinky majú tento rok premiéru.
Odpovedať
Tento rok mi veľkú radosť urobili chilli papričky, z ktorých som vyrobil perfektné štipľavé fajnovosti.
Odpovedať
Tento rok mi urobili veľkú radosť rajčiny,boli krásne a chutné. A pohľad na kvety v záhradke ma vždy potešil
Odpovedať
Mne najvacsiu radost urobila visna, ktora napriek silnym omrznutiam a glejotoku prezila tento rok :)
Odpovedať
Profilova fotka
Tradicne hrozno a vinecko rude :-) Aj rajciny a paprika sa vydarili. Jahod bolo tiez velmi vela veru aj jahodove vino som urobila. A zimna vyzdoba kvetinacov je posledny tohtorocny vytvor. Cez zimu uzijeme dary zo zahrady a tesim sa na jar.
Odpovedať
Ja mám radosť zo zimy, jari, leta aj jesene, zo všetkého čo rastie :) z celej prírody. Z úrody si málo fotím lebo moja mrkva je stále červená, petržlen biely, rajčiny usmievavé, cibula štiplava, cesnak voňavý :-D, zemiaky malé aj veľké a tak ďalej. Najviac mi robia radosť stromy a kvety - pridávam preto aspoň jednu fotku krásnych plných pivoniek
Odpovedať
Mne najvetsiu radost prinasa nasa okrasna zahrada, robila som si ju sama a bolo to kopec namahy.Ale stalo to zato. Je tam vela farieb,voni a zivota :)
Odpovedať
Najviac ma potesil Liriodendron tulipfera, kedze nekvitne kazdy rok v nasich podmienkach, niekomu nekvitne aj 15-20 rokov.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?