Diskusiu odoberá 6 ľudí

SÚŤAŽ: To najlepšie zo záhradkárskej sezóny 2017

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Rok 2017 sa nám pomaly končí a nastal čas bilancovania a novoročných predsavzatí. Podeľte sa s nami o to, čo vám v sezóne 2017 urobilo v záhrade najväčšiu radosť a dajte si predsavzatie, že vyhráte jednu z piatich cien: 1.cena: Športový stolový mixér ACTIVMIX TEAM značky ETA 2.cena: Sušička potravín MARIANA značky ETA 3.-5.cena: ročné predplatné časopisu Záhrada Čo treba urobiť? Pridajte do tejto diskusie fotku toho, čo vám v sezóne 2017 urobilo v záhrade (na balkóne, terase) najväčšiu radosť. Môže to byť dopestovaná úroda, kvety (aj izbové), stromy či iné rastliny, prípadne nový vyvýšený záhon, alebo čokoľvek, čo vás v záhrade potešilo. Keďže všetky fotky budú určite pre každého tie najkrajšie, výhercov určíme náhodným žrebovaním. Podmienky súťaže: - fotku pridajte do komentárov v tejto diskusii - do súťaže sa môžete zapojiť len raz a fotografia musí byť autorským dielom súťažiaceho (fotky stiahnuté z internetu budú zo súťaže vylúčené) - súťaž prebieha od 19.12.2017 do 31.12.2017, do polnoci - výhercovia budú určení náhodným žrebovaním - vyhodnotenie súťaže bude priamo v tejdo diskusii, najneskôr do 05.01.2018 - výhercov budeme kontaktovať prostredníctvom internej pošty na stránke - súťažiaci zapojením do súťaže súhlasí s uverejnením fotky na FB stránke a Instagrame Záhrada.sk - kompletné podmienky súťaže: http://www.zahrada.sk/cms/rules-to-na...
Odpovedať
Tento rok ma okrem mladého kohúta Marcela a bavorského farbiara Alana veľmi potešil viac početne rozkvitnutý kaktus a úroda bieleho maku
Odpovedať
Zopár kvietkov z našej okrasnej záhradky ... aj škodcom sa u nás darí ;-) aj tí patria k rozhraničeniu...
Odpovedať
V relatívne dobrom zdraví sme zvládli dve záhrady a staviteľský chaos na novej chalupe...
Odpovedať
Tento rok zdobili moje záhony letničky Schizanthus a Godetia grandiflora.
Odpovedať
Nám najväčšiu radosť tento rok urobila úroda jabĺk :)
Odpovedať
mojou najvacsou radostou tento rok bol novozalozeny tvalkovy zahon ktory este v aprili vyzeral ako na 1. fotke
Odpovedať
Profilova fotka
Najviac ma potešili moje caly pestovane v zahradke. A potom ma potešil manžel ked urobil závlahy na dvore. Konecne nemusim stáť hodiny v záhrade s hadicou.
Odpovedať
Dobrý deň, ďakujem za krásnu súťaž, idem popozerať fotky, čo pridali súťažiaci. Ja som nejak záhradku a dopestovanu úrodu nezaznamenavala, ale nejakú fotku sirotok sa mi podarilo v telefóne nájsť. K laske ku záhradke vediem aj mojich dvoch synov (2 a 4 ročného). Veľmi ich to baví a pomáhajú mi, či už so sadenim, kopaním , alebo polievaním ( to ich baví najviac, "čabrať" sa v blate 😄. Pestujeme ovocné stromy, rajčiny, jahody, ríbezle, maliny, cviklu,... A veľa ďalšieho. Robím to najmä pre malých, aby vedeli, že po práci sú "koláče" a samozrejme, že ma to bavi. Nakoľko som vyrastala v bytovke, život so záhradkou si veľmi vážim a robí mi radost. Prajem krásne prežite vianočných sviatkov
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem za vaše krásne fotky a za celú Záhrada.sk vám prajem pokojné a krásne sviatky! :)
Odpovedať
Cesnak z mojej záhrady.
Odpovedať
Toto bola bodka za náročným rokom a hovorí asi za všetko a ja ďakujem.
Odpovedať
Tento rok bola pálivá úroda bohatá :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Uuuuuplne najviac nam spravili so synom radost marhule. Zahradku.mam 4.rok a teraz sme prvy raz zberali urodu.... bez postreku ...boli obsypane nase marhulky. Som zaciatocnik zahradkar a tento rok sa nam vydaril po 4rokoch driny a cistenia pozemku od kadecoho :) maly sa tesil a zbieral o stosest..
Odpovedať
Stále som na niečo hrdá v mojej záhrade, ťažko vybrať jednu vec. Vždy, keď niečo nové zasadím a prežije to zimu a v lete to krásne zakvitne, tak ma to napĺňa veľkou radosťou. Vybrala som tento rododendron.
Odpovedať
Tento rok sme prvy krat skusili hokaido a velka spokojnost, semienka sme si odlozili aj do dalsieho roka a budeme pokracovat
Odpovedať
Takto sa darí kvietkom na našom dvore... konkretne pri našom posedení
Odpovedať
Vlastnoručne urobené kvetináče zo starého odpadu a v nich kvety - to je to , čo mi urobilo najväčšiu radosť
Odpovedať
takto krásne mi tento rok rozkvitol môj staručký bicykel
Odpovedať
Ruže. Jediné, ktoré nestihli srny zjesť. Zrejme sú nielen krásne ale aj chutné. A bylinky do tých sa našťastie srnky nepustili.
Odpovedať
Mne radost urobili ludia zo stranky zahrada.sk, ktori mi ochotne pomohli identifikovat rastliny, ktore som nepoznala, kedze sme sa nastahovali do noveho domu
Odpovedať
@katarina497 ja sice odbehnem do temy, ale ak v okruhu 100 metrov niekto pestoval ine odrody a druhy tekvic, tak tie vase semienka budu asi vselijake hybridy. Nie ze by to bolo nejedle, kazda tekvica je jedla, ale nie su zarucene pozadovane vlastnosti kedze tekvice su velmi promiskuitne a krizia sa velmi dobre a velmi rady. Z vlastnej skusenosti odporcam tekvice pestovat z kupovanych semien, kde je zarucena odroda a jej uzitkove vlastnosti. Ak su to nahodou F1 hybridy, tak aj ked sa s nicim inym neskrizili a doslo o samoopeleniu druha generacia rastlin nebude mat rovnake vlasnosti ako rodicovske rastliny a je velmi pravdepodobne, ze kazda rastlina bude ina
Odpovedať
Nasa fotka nepotrebuje komentar. Papricky doma milujeme vsetci ;-)
Odpovedať
Mne osobne záhradka robí radosť po celý rok, veď to záhradkárom ktorí milujú túto prácu / ja to nazývam/- fitkom nemusím hovoriť. Počas sezóny je to neustály kolobeh prác z jedného konca záhrady na druhý. No a v zime sú to zasa milé spomienky zachytené foťáčikom. Mňa tento rok milo prekvapila úroda cvikličky, veď posúďte sami.
Odpovedať
@zita19 jasne, ze neodkladam semena z F1 plodov. A vacsinou ked sa skrizila nejaka tekvica s inou, tak to bolo poznat odtienom farby a z takych by som semienka tiez neodkladala :)
Odpovedať
Tento rok som sa najviac tešila tomu, že som každý letný víkend vedela pripraviť kyticu kvetov pre svojich prastarých rodičov, ktorých som nikdy nepoznala. Vďaka nim však poznám svojich starých rodičov a maminu, za čo som veľmi vďačná, a aspoň takýmto spôsobom to môžem dať najavo.
Odpovedať
Taketo rajciny odrody herodes nas tesili vzdy, ked sme isli robit pretlak :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Tento rok mi najväčšiu radosť urobili moje nové ruže, ktoré sa úspešne ujali, úroda jahôd, z ktorých som nazbierala každý deň cca 5kg a po troch týždňoch už som nevedela čo ďalšie z nich spraviť a uhorky nakladačky, ktoré sa úplne zbláznili a zavarila som z nich 150 pohárov, ďalej 7 mega veľkých kvasákových fliaš, a ešte niekoľko vedier som darovala. Celkovo bol plodný zeleninkový rok a to ma ako stále ešte len začiatočníčku záhradkárku neskutočne teší.
Odpovedať
Profilova fotka
..najviac asi slniečko a táčiky....začiatok bol fajn aj karfíci s brokolkami potešili :) ....potom to už bolo na prd....najprv krúpy strašné a potom sucho ešte strašnejšie :(
Odpovedať
Mňa najviac tento rok potešilo množstvo šťastných obyvateľov hmyzieho domu na našom balkóne! Samotárske včielky sú tak krásne a krotké, že sa ich nik nemusí báť - veď napokon sú to azda tie najlepšie opelovače rastlín v prírode! Foto zachytáva párenie samotárskych včielok rodu Osmia na prste, zľava nalietava druhý samček. Boj o samicu v prírode je vždy neúprosný!
Odpovedať
Profilova fotka
Milí záhradkári, súťaž sme v nedeľu ukončili a dnes sme náhodným generátorom čísiel vybrali piatich výhercov. Prvú cenu, športový stolový mixér ACTIVMIX TEAM značky ETA, vyhráva @karfunka Druhú cenu, sušičku potravín MARIANA značky ETA, vyhráva @stanislav53 Predplatné časopisu Záhrada vyhrávajú: @hball @janasusu a @iris13 Víťazom súťaže srdečne gratulujeme, budem vás kontaktovať cez internú poštu ;) Ďakujeme, že ste sa s nami podelili o svoje naj zo sezóny 2017 a tešíme sa na všetky vaše príspevky v roku 2018! MišelaHo
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?