Uhorky vedla paradajok

Citala som,ze uhorky nie su dobrym susedom pre paradajky. Vadi,ak su na vedlajsich hriadkach? Medzi hriadkami ke uzsi chodnicek. Co sa mysli tym,ze sa "nekamosia"? Nebudu plodit alebo v com je problem?
Odpovedať
@hoblinka13 Plodit urcite budu ale je to tak ako ked svokra dojde na navstevu na dlhsie :) Mal som paradajky minuly rok take 2 m od uhoriek nebolo poznat nic abnormalne.Ak budu mat dobru podu zalievku atd nebude problem.
Odpovedať
@suhaj24 moje su tak 30cm od paradajok. Jedine toto miesto mi ostalo a uplne som zabudla,ze by sa nemali sadit k sebe. A teraz neviem,ci ich presadit,aj ked neviem kam alebo risknut a potom zistit,ze nemam urodu :-(
Odpovedať
Zial, pre nedostatok priestoru som toto nikdy nemala sancu dodrzat. Jedno je pravda, ze aj uhorky aj paradajky su hladne, smadne a miluju slnko, ale ze by sa navzajom hlusili, to som nespozorovala
Odpovedať
Uhorky sú roztahovacne, ale ak to ukocirujes tak to podľa mňa bude v pohode
Odpovedať
@vyrehotana uhorky budem mat vyviazane, v tom problem nevidim.
Odpovedať
@hoblinka13 tak podla mna netreba riesit..ono sa to neodporuca spoluna hriadke, ale ked tam mas chodnik a budu vyviazane, tak by som sa neznepokojovala ;-)
Odpovedať
@hoblinka13 neries. Vlani sme mali za radom vysadene papriky, paradajky, uhorky, pomedzi ne tekvice a cuketu, za tym dalsie paradajky a na konci kukuricu. Vsetko urodilo ako malo, dokonca tekvica dala 35 kiloveho drobceka a cukete za tyzdnovu dovolenku narastlol 65 cm dlhy suhajko :-D
Odpovedať
Tak uhorky aj paradajky rastu,rodia a nic im nie. Takze som nezistila,preco su nevhodnymi susedmi. Dokonca ich ani nepolievam. Tusim 2x som poliala uhorky v tychto horucavach,ked uz mali zvadnute listy.
Odpovedať
@hoblinka13 kto vie na com aktualne fical autor, asi to bola bloody mary a zakusoval ju kvašákmi... To nemusi byt najlepsia kombinacia :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?