x
Hľadať
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Mojdom.sk
Urobsisam.sk
Doma.sk
Naše časopisy
Magazín
Balkón, terasa, izbovky
Kalendár
Okrasná záhrada
Poradňa
Pracovné postupy
Recepty zo záhrady
Úžitková záhrada
Záhradná architektúra
Fórum
Bazár
Fotoblogy
Profesionáli
Atlas
zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Späť na článok:
Fiskars ponúka tri produktové rady záhradných nožníc, ktoré sú vhodné pre každého spotrebiteľa
Rad X-series Foto: Fiskars
Vypočujte si podcast Záhrada
Nové číslo časopisu Záhrada je už v predaji!
Najčítanejšie články
Mesiac
Týždeň
Zbavte sa vošiek bez chémie: 10 overených tipov, ako pred nimi ochrániť záhradu
Kde si v roku 2025 nazbierate jahody najvýhodnejšie? Pozrite si veľký prehľad samozberu naprieč celým Slovenskom!
Kedy je správny čas na zber cesnaku?
Kolový nápoj proti voškám? Toto by ste mali vedieť predtým, ako ho použijete
Nevyhadzujte vylámané kvetné stonky cesnaku! Takto ich zužitkujete
V júni berte nožnice k týmto rastlinám. Prečo nezabúdať na odumreté konáre?
Čo rezať v júli? Je čas upraviť tieto rastliny, podporíte ich zdravý rast a ďalšie kvitnutie
Kedy je správny čas na zber cesnaku?
Júl v zeleninovej záhrade: Čo ešte môžeme sadiť a vysievať?
Egreše: Liečivý kompót, vynikajúci džem a prečo si nazbierať aj listy
Zbavte sa vošiek bez chémie: 10 overených tipov, ako pred nimi ochrániť záhradu
Kutavky, priateľky arachnofóbov a staviteľky hlinených džbánov
Skratky:
video
|
podcasty
|
kalendár
|
poradňa
|
recepty
Mohlo by vás zaujímať
ASB.sk
Laboratórium na testovanie veľkoplošných sálavých systémov
Zo zanedbanej časti Bratislavy mestská trieda 21. storočia. Rekonštrukcia Dunajskej je pred finišom, pozrite si, ako sa zmenila
Môj dom
Vysaďte si do záhonu tieto jahody, zarodia ešte aj začiatkom jesene! Ako z nich získať bohatú úrodu?
Moderný byt, ktorý môže inšpirovať! Domáci nešetrili, no miesto luxusu nájdete útulnosť a rodinnú atmosféru
Urob si sám
Listy voskovité a kvety ako z porcelánu. Táto odolná trvalka môže kraľovať aj vo vašej skalke
Skvelé na chrumkavé pečivo aj na pečené a grilované mäso: Ako si pripraviť domáce bylinkové maslá